ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Πέλκα και Πασχαλάκη η προπόνηση

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΛ, με τον Λουτσέσκου να προφυλάσσει τους Πέλκα και Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (9/12) με την ΑΕΛ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προφυλάσσει τους Πέλκα και Πασχαλάκη.

Ο Δημήτρης Πέλκας ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις ημέρες πριν την αναμέτρηση της Λαμίας με την τοπική ομάδα και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που έγινε αλλαγή.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, θέλησε να του δώσει ανάσες στη σημερινή προπόνηση και τον άφησε στο γυμναστήριο μαζί με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που όπως ήταν γνωστό θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες συντηρητικό πρόγραμμα.

"Διανύουμε μια από τις σπάνιες εβδομάδες χωρίς τρεις αναμετρήσεις, έτσι ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε την… πολυτέλεια να δώσει ρεπό στους παίκτες του μετά τον αγώνα με την Λαμία. Οι ασπρόμαυροι επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία κι άρχισαν την προετοιμασία τους για το ματς με τη Λάρισα.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην κορυφή, έξι βαθμούς πάνω από τους διώκτες του και θέλει να διατηρήσει ή αν είναι δυνατόν να διευρύνει το προβάδισμά του μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Για να το πετύχει αυτό πρέπει να παραμένει συγκεντρωμένος και σοβαρός στις δύσκολες υποχρεώσεις που έχει μπροστά του το Δεκέμβριο.

Την Τετάρτη (05.12) το πρόγραμμα αφορούσε τη φυσική κατάσταση μέσα από ασκήσεις με μπάλα, αλλά και το build up του παιχνιδιού σε καταστάσεις οργανωμένης επίθεσης. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στη Λαμία ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα μερικής επιβάρυνσης και συνέχισαν αποφόρτιση.

Ο Δημήτρης Πέλκας , ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση πριν το ματς της περασμένης Δευτέρας, έμεινε στο γυμναστήριο για να προφυλαχθεί, ενώ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία.

Την Πέμπτη (06.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας", αναφέρει η ενημέρωση του Δικέφαλου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ