ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι κόντρα στον Βόλο

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

O Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με το Βόλο (26/09, 18:30), από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Μπίσεσβαρ και Σβιντέρσκι, ενω κανονικά μεταξύ των "εκλεκτών" είναι οι νεοαποκτηθέντες, Τσόλακ και Ουαγκέ.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει μία φλεγμονή στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού και ο Κάρολ Σβιντέρσκι έχει ενοχλήσεις στον δεξί του ώμο μετά χτύπημα που δέχθηκε στη διάρκεια της προπόνησης του ΠΑΟΚ. Οι δύο παίκτες δεν θα είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος όμως θα έχει μαζί του στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μούσα Ουαγκέ και Αντόνιο Τσόλακ.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας πριν την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, μέσα από διάφορά παιχνίδια, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Λύρατζη, Ουαγκέ, Γιαννούλη, Μιχαηλίδη, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Α. Ζίβκοβιτς, Βρακά, Τζόλη, Κούτσια, Τσόλακ.

ΤΖΟΛΗΣ: "ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ"

Ο παίκτης-αποκάλυψη στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν για τον ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης μίλησε στη NOVA τόνισε ότι η ομάδα του είναι κάπως κουρασμένη αλλά τον αγώνα με την Κράσνονταρ και το ταξίδι στη Ρωσία, αλλά και έτοιμη για να πάρει την νίκη αύριο στο Βόλο.

Για την κατάσταση της ομάδας μετά το ματς με την Κράσνονταρ: "Σίγουρα είμαστε κουρασμένοι αλλά κι έτοιμοι, για το αυριανό παιχνίδι. Και σωματική κούραση υπάρχει και ψυχολογική, αλλά είμαστε όλοι καλά".

Για όσα έγιναν στη Ρωσία: "Δεν ήμασταν τυχεροί σε δύο περιπτώσεις στο δοκάρι του Ομάρ και μετά που δεχθήκαμε το γκολ και στο πέναλτι... Μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς αλλά ήμασταν άτυχοι. Το 2-1 δεν είναι κακό σκορ πάντως".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε χωρίς καθαρό φορ στην κορυφή: "Ήταν κάτι διαφορετικό που δοκιμάσαμε αυτή τη φορά. Μας βοήθησε σε μερικές περιπτώσεις αλλά είχαμε και μειονεκτήματα. Είμαστε και οι 3 κοντοί, αλλά χαμηλά είμαστε δυνατοί. Δημιουργήσαμε καλές προϋποθέσεις και νομίζω ότι παίξαμε καλά".

Για το αυριανό παιχνίδι: "Ο Βόλος είναι μία καλή ομάδα. Φυσικά δε θα πρέπει να την πατήσουμε όπως με τον Ατρόμητο, πρέπει αύριο να πάμε για τη νίκη και μετά να αφοσιωθούμε και στο παιχνίδι της Τετάρτης. Με τις αλλαγές, ισορροπεί και η ομάδα. Παίζουν όλοι, είναι όλοι έτοιμοι και αυτό βοηθάει και την ομάδα και εμάς. Ο καθένας βελτιώνεται για να παίζει βασικός. Πιστεύω ότι αν παίξουμε γρήγορο ποδόσφαιρο, κάθετα και γρήγορα, θα δημιουργήσουμε φάσεις και ίσως έρθει και το γρήγορο γκολ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ