ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κρέσπο και Καντουρί στο ΟΑΚΑ

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κρέσπο EUROKINISSI SPORTS

Η κατάσταση του Άνχελ Κρέσπο θα αξιολογείται καθημερινά, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί παραμένει ανέτοιμος. Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άνχελ Κρέσπο, όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, μένει εκτός από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (2/2, 19:30) και θα χάσει και τα παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας. Η κατάσταση του Ισπανού θα αξιολογείται καθημερινά μέχρι να μπορεί να εκτιμηθεί ο χρόνος της αποθεραπείας του.

Από την άλλη πλευρά συνεχίζει να μην είναι διαθέσιμος, αφού για μια ακόμη φορά κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής. Ο Μαροκινός δεν έχει καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής από την αρχή του 2020.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μίροσλαβ Στοχ, που μπορεί να ήταν πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από την Τούμπα αλλά τελικά παρέμεινε στο ρόστερ.

Οι 19 εκλεκτοί του Αμπέλ Φερέιρα για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ είναι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντούγκλας Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σβιντέρσκι και Άκπομ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ