ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κάνιας στην Τρίπολη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Κάνιας δεν προπονήθηκε ούτε το Σάββατο (12/1) λόγω των ενοχλήσεων στο ισχίο και κόπηκε από την 18άδα του εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Κάνιας δεν αγωνίστηκε στον αγώνα κυπέλλου με την Παναχαική στην Πάτρα προφανώς για να είναι ξεκούραστος στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Ισπανός όμως έμεινε τελικά εκτός αποστολής αφού οι ενοχλήσεις στο ισχίο δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί ούτε και σήμερα.

Έτσι αν δεν προκύψουν αλχημείες από πλευράς Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην Τρίπολη με δίδυμο στα χαφ του Μαουρίσιο- Σάκχοβ, που η αλήθεια είναι δεν τα πήγαν καλά στον αγώνα με την Παναχαϊκή.

Κάνιας και Βέρνμπλουμ είναι τα σημαντικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ που παίρνει μαζί του στην αποστολή το νεαρό Μπαλογιάννη και αφήνει στη Θεσσαλονίκης εκτός από τους τραυματίες και τους δύο τερματοφύλακες Γλύκο και Σιαμπάνη, του Χατσερίντι, Μαλεζά και Κίτσιου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Αστέρα αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Μπαλογιάννη, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Μαουρίσιο, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιό, Καρέλη και Άκπομ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ