ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Χάνουν Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα οι Βιεϊρίνια, Πέλκας

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Θλάση στον μηριαίο υπέστη ο Βιεϊρίνια ενώ ο Πέλκας έχει μια κάκωση στο γαστροκνήμιο και οι δυο διεθνείς του ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστούν στα δυο τελευταία παιχνίδια για το 2018.

Το παιχνίδι κόντρα στην Μπάτε Μπορίσοβ την Πέμπτη ήταν το τελευταίο για τη φετινή σεζόν για τους Βιεϊρίνια και Πέλκα καθώς και οι δυο παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστούν ξανά μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων ο Πορτογάλος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και αναμένεται να απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες από την αγωνιστική δράση ενώ από την πλευρά του ο Πέλκας έχει μια κάκωση στο γαστροκνήμιο με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να υπολογίζεται σε περίπου δέκα μέρες.

Αυτό σημαίνει πως και οι δυο θα χάσουν τα ματς πρωταθλήματος με Λεβαδειακό την Δευτέρα και ΠΑΣ Γιάννινα ενώ θα λείψουν και το παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος την Πέμπτη κόντρα στον Αήττητο Σπάτων.

Το καλό και για τους δυο ποδοσφαιριστές είναι πως μετά υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα και με την έναρξη του δεύτερου γύρου θα είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ