ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Χάνει τον Μαουρίσιο για ένα μήνα

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μαουρίσιο έδειξαν ότι υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον επόμενο μήνα τουλάχιστον. Ποια ματς του ΠΑΟΚ χάνει ο Βραζιλιάνος χαφ.

Ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μαουρίσιο το προσεχές διάστημα, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος να δείχνουν ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου, τραυματισμός που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα.

Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Δικέφαλου ο Μαουρίσιο θα χάσει τους αγώνες πρωταθλήματος με Άρη, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Παναιτωλικό, τον αγώνα κυπέλλου με τον Εργοτέλη και τα δύο παιχνίδια με τη Βίντι για τοEuropa League

Η απουσία του από τους αγώνες αυτούς είναι σημαντική και μάλιστα η ατυχία για τον έμπειρο μέσο είναι ότι τραυματίστηκε, όπως συνέβη και την περασμένη σεζόν, την ώρα που έφτανε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ