ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για Βαρέλα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Βαρέλα EUROKINISSI

Ο Φερνάντο Βαρέλα επέστρεψε νωρίτερα από ό,τι περίμενε κάνεις και σήμερα προπονήθηκε κανονικά. Απολυμάνσεις στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά και τις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου.

Με το Φερνάντο Βαρέλα να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Στον αντίποδα ο Βιεϊρίνια ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι αν γίνονταν κανονικά τα παιχνίδια της πρεμιέρας των playoffs ο ΠΑΟΚ θα αγωνιζόταν χωρίς τον αρχηγό του.

" Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές πάνω στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης, με την προπόνηση στο μεγαλύτερο μέρος της να είναι επικεντρωμένη στο κομμάτι της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ στο τέλος διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα. Ο Φερνάντο Βαρέλα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε ατομικό. Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας τους. Το πρόγραμμα της ομάδας θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα παρθούν στο ΔΣ της λίγκας" αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Σε περίπτωση που αποφασιστεί η αναβολή των αγώνων των playoffs, οι ποδοσφαιριστές δεν θα προπονηθούν μέσα στο Σαββατοκυριάκο και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις ανάλογα με το πότε θα ξεκινήσουν και πάλι οι αγώνες για το πρωτάθλημα. Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει αναστείλει τις προπονήσεις όλων των τμημάτων υποδομής που έχει στις Ακαδημίες του.

Ακόμη και η λειτουργία των γραφείων της ΠΑΕ έχει προσαρμοσμοστεί στις απαιτήσεις για την αποφυγή του κορoνοϊού. Έχουν απαγορευτεί οι συσκέψεις εντός ή εκτός γραφείων, τα ραντεβού με εξωτερικούς συνεργάτες και τα ταξίδια των στελεχών της ΠΑΕ -εκτός από τα απολύτως απαραίτητα- μέχρι νεωτέρας. Επίσης οι υπάλληλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται σε επαφή με κόσμο φορούν γάντια προστασίας, ενώ η διοίκηση του Δικεφάλου δίνει τη δυνατότητα για εργασία από το σπίτι και ειδικές άδειες σε αυτούς που τις χρειάζονται όπως συμβαίνει σχεδόν παντού.

Το Σάββατο είναι προγραμματισμένο να γίνουν απολυμάνσεις στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά και τις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου στο προπονητικό της Νέας Μεσημβρίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ