ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χαλάει του Σίλβα, βλέπει Ντόουγκλας

ΠΑΟΚ: Χαλάει του Σίλβα, βλέπει Ντόουγκλας

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο ΠΑΟΚ για τη μεσαία του γραμμή - καθώς "χαλάει" του Ισμαέλ Σίλβα - είναι του 22χρονου Βραζιλιάνου μέσου της Κορίνθιανς, Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Η σχεδόν βέβαιη μετακίνηση του 24χρονου Βραζιλιάνου μέσου, Ισμαέλ Σίλβα, από την Αχμάτ Γκρόζνι στον ΠΑΟΚ, παρουσίασε επιπλοκές λόγω ξαφνικών νέων απαιτήσεων που έγειρε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή και όλα δείχνουν πως... ναυαγεί.

Αυτό δεν σημαίνει όμως, πως στον δικέφαλο θα τα... βάψουν μαύρα. Κι αυτό αφού υπάρχουν εναλλακτικές, με βάση την λίστα που έχουν καταρτίσει ο Γιώργης Σαββίδης με το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας. Ένας συμπατριώτης, λοιπόν, του Ισμαέλ Σίλβα βρίσκεται ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζουν οι πρωταθλητές Ελλάδας και μάλιστα...ψηλά.

Πρόκειται για τον 22χρονο μέσο, Ντόουγκλας Αουγκούστο, της Κορίνθιανς. Γεννήθηκε στο Ρίο ντε Ζανέιρο και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Φλουμινένσε. Το 2016 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και το 2018 τον απέκτησε η Κορίνθιανς αντί 1.000.000 ευρώ. Από την "τιμάο" παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπαΐα. Στην ομάδα του Σάο Πάουλο υπήρξε συμπαίκτης με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά.

Η χρηματιστηριακή αξία του Ντόουγκλας ανέρχεται στα 2 εκατ. € αν και πριν από 1,5 χρόνο είχε φτάσει στο πικ της, δηλαδή στα 3,5 εκατ. €. Αγωνίζεται με την ίδια άνεση ως 6άρι αλλά και ως 8άρι, είναι αριστεροπόδαρος και σωματοδομικά μοιάζει αρκετά στον Ισμαέλ Σίλβα. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούλιο του 2022.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ