ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ώρα για το ντεμπούτο Ολιβέιρα και Ίνγκασον

ΟΛΙΒΕΙΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΟΛΙΒΕΙΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, Σέρζιο Ολιβέιρα και Σβέριρ Ίνγκασον, δείχνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αναμένεται να πάρουν άμεσα και τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του "Δικεφάλου".

Με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή στην Τούμπα (10/2, 19:30) να αποτελεί για τον ΠΑΟΚ μια τεράστια ευκαιρία να βρεθεί στο +9 από τους ερυθρόλευκους στην κούρσα του πρωταθλήματος, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο Ραζβάν Λουτσέσκου να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation στον αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο (6/2, 19:00).

Άλλωστε και το ρόστερ που έχει στα χέρια του του επιτρέπει να κάνει κάτι τέτοιο. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που και οι παίκτες που αποκτήθηκαν το Γενάρη φαίνεται να είναι σχεδόν σε πλήρη ετοιμότητα.Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα για τον οποίο ακούγονται ενθουσιώδη σχόλια έκανε το τελευταίο παιχνίδι με την Πόρτο ήταν στις 18 του Δεκέμβρη σε ένα παιχνίδι Kυπέλλου.

Παρά τα όσα είπε πρόσφατα για αυτόν ο προπονητής των "δράκων", Σέρζιο Κονσεϊσάο, οι σχέσεις του είχαν διαταραχθεί τον τελευταίο καιρό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 26χρονος χαφ αν αναζητήσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του και να βρεθεί στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος εκτιμάται πολύ ως ποδοσφαιριστής από τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" και φαίνεται να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Τόσο καλή μάλιστα που δεν αποκλείεται να κάνει πολύ σύντομα και το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αντίστοιχα καλή είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σβέριρ Ίνγκασον. Η προηγούμενη ομάδα του η Ροστόφ ήταν σε περίοδο προετοιμασίας, ωστόσο ο Ισλανδός συμμετείχε σε τρία φιλικά με αντιπάλους τη Σπαρτάκ, τη Λοκομοτίβ Μόσχας και τη Ζενίτ. Το τελευταίο μάλιστα έγινε στις 30 Ιανουαρίου, δύο μόλις ημέρες πριν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Και αυτός όπως και ο Ολιβέιρα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και λογικά θα βρίσκεται στη διάθεση του Λουτσέσκου σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια του "Δικεφάλου". Ο Λουτσέσκου άλλωστε έδειξε στην περίπτωση του Μίσιτς να αλλάξει την πρακτική του με τους νεοφερμένους στην ομάδα του ποδοσφαιριστές ο Κροάτης έκανε το ντεμπούτο του στον αγώνα με την Παναχαϊκή με μόλις δύο προπονήσεις. Και το ίδιο ισχύει και με το Γιαννούλη που έπαιξε και αυτός βασικός στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Πέντρο Ενρίκε συμμετείχε στην αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ