ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Βουνό" τα προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με πολλά προβλήματα, κυρίως στα μετόπισθεν, θα πάει ο ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (15/03, 19:30) για την 1η αγωνιστική των playoffs.

To τρίτο ντέρμπι ΠΑΟΚΟλυμπιακός μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων θα είναι διαφορετικό από τα δύο προηγούμενα, μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να διεξαχθούν χωρίς κόσμο στις κερκίδες οι αθλητικές αναμετρήσεις για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των playoffs θα ξεκινήσει με τον Αμπέλ Φερέιρα να αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για το ντέρμπι της Κυριακής (15/03, 19:30) στους τιμωρημένους Ίνγκασον, Γιαννούλη και Ντόουγκλας Αουγκόστο, αλλά και στους τραυματίες Βαρέλα, Κρέσπο και Ζαμπά.

Καταλαβαίνει κανείς ότι με δεδομένο ήδη ότι η άμυνα θα είναι "πειραματική" κάθε άλλη απουσία θα είναι κρίσιμη ενόψει του ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους.

KΡΙΝΕΤΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ

Στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής ο Γιαννούλης μαζί με τον Ελ Καντουρί έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης αλλά υπήρχαν και αυτοί που έμειναν εκτός λόγω ενοχλήσεων. Ο Μαουρίσιο εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε στην ποδοκνημική στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, ο Πέλκας για τις γνωστές ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο Βιεϊρίνια που έχασε τον αγώνα κυπέλλου με ενοχλήσεις στο γόνατο.

Η κατάσταση των τριών τελευταίων θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό με την επιστροφή των παικτών του Δικεφάλου στις προπονήσεις καθώς είναι λογικό ο ΠΑΟΚ να μην "αντέχει" και άλλες απουσίες στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Έφεση και CAS αν χρειαστεί
Κορονοϊός: Κεκλεισμένων των θυρών όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις για δύο εβδομάδες
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ