ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Βλάβη στο αεροπλάνο, καθυστέρηση στην αναχώρηση για Κράσνονταρ

ΠΑΟΚ: Βλάβη στο αεροπλάνο, καθυστέρηση στην αναχώρηση για Κράσνονταρ
EUROKINISSI

Ένα τεχνικό πρόβλημα που εμφανίστηκε στο αεροπλάνο της αποστολής του ΠΑΟΚ έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της αναχώρησής της για την Ρωσία, για το πρώτο ματς με την Κράσνονταρ στα playoffs του Champions League.

Η αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για την Ρωσία, για το πρώτο ματς με την Κράσνονταρ στα playoffs του Champions League, ήταν προγραμματισμένη για τις 14:00, ωστόσο υπήρχε αλλαγή στο πλάνο εξαιτίας τεχνικού προβλήματος.

Όπως έγινε γνωστό, εξαιτίας του συγκεκριμένου προβλήματος θα έπρεπε να γίνει ρυμούλκυση στο αεροπλάνο, με τον πιλότο να ενημερώνει τα μέλη της αποστολής πως θα γίνει προσπάθεια για άμεση επιδιόρθωση του προβλήματος, διαφορετικά θα επιβιβαστούν σε άλλο αεροσκάφος της ίδιας εταιρίας για να πετάξουν για Ρωσία.

Ό,τι και αν γίνει πάντως, υπολογίζεται πως η αποστολή θα αναχωρήσει με τουλάχιστον 2-3 ώρες καθυστέρηση σε σύγκριση με την αρχικά προγραμματισμένη ώρα που ήταν να αφήσει την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε ξανά εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ τους Μάτος και Ζαμπά, με τον Πορτογάλο τεχνικό να είναι προγραμματισμένο να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς το απόγευμα της Δευτέρας, στις 19:30 ώρα Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: VIDEOS και φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση πριν την Κράσνονταρ
ΠΑΟΚ: Χωρίς Μάτος και Ζαμπά η αποστολή με Κράσνονταρ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ