ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο σε αναμονή για νέο συμβόλαιο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Τα συμβόλαια των δύο πολύ σημαντικών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ εκπνέουν στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και θα πρέπει σύντομα να ξεκινήσουν συζητήσεις.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο έδωσαν ως ένα βαθμό το στίγμα για το πως θα κινηθεί ο Δικέφαλος στις μεταγραφές του Γενάρη. Οι πρωταθλητές θα προσπαθήσουν να συμμαζέψουν αριθμητικά και οικονομικά το ρόστερ, χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα και η ανταγωνιστικότητα της ομάδας τους.

Ένα θέμα σημαντικό που αφορά στον προγραμματισμό του ΠΑΟΚ έχει να κάνει και με τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι. Αντρέ Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο από την 1η Γενάρη θα μπουν στο τελευταία εξάμηνο του συμβολαίου τους και θεωρητικά μπορούν να συζητούν και με άλλες ομάδες.

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ

Το "θεωρητικά" αφορά κυρίως τον Πορτογάλο αρχηγό του ΠΑΟΚ, που επέστρεψε στην Τούμπα με την επιθυμία να κλείσει με τη φανέλα του Δικεφάλου την ποδοσφαιρική του καριέρα και θα είναι αναπάντεχο αν δεν την πραγματοποιήσει. Και αυτό διότι είναι δεδομένο ότι και οι άνθρωποι της ομάδας και κυρίως η οικογένεια Σαββίδη θέλουν τον Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ ακόμη και μετά το τέλος της καριέρας του. Το πλέον λογικό είναι κάποια στιγμή οι δύο πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συμφωνήσουν σε ένα κοινό μέλλον.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ

Στην περίπτωση του Μαουρίσιο δεν έχει προκύψει κάτι δεδομένο. Ο Βραζιλιάνος που τον περασμένο Οκτώβριο έκλεισε τα 31 του χρόνια, έχει πει δημόσια ότι αυτό που τον ενδιέφερε το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν πως θα ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε τόσους μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους και όχι η ανανέωση του συμβολαίου. Ακόμη και στις τελευταίες δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του μιλά περισσότερο για την επιστροφή του και τους στόχους της ομάδας και δεν αναφέρεται καθόλου στην εκκρεμότητα του συμβολαίου του. "Πάλεψα πολύ για την επιστροφή μου και είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να βγάλω όλο το 90λεπτο. Την περσινή σεζόν γράψαμε τα ονόματά μας με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ και φέτος θέλουμε να επαναλάβουμε το κατόρθωμά μας κερδίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το νταμπλ", τόνισε ο κεντρικός χαφ του Δικεφάλου.

Σταδιακά ο Βραζιλιάνος επανέρχεται, στον αγώνα με την Ξάνθη, πήρε για πρώτη φορά μετά το Μάρτιο, φανέλα βασικού και πλέον δείχνει να ενσωματώνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του. Συζητήσεις για το συμβόλαιο του, ουσιαστικές τουλάχιστον δεν έχουν γίνει και αυτές ίσως προκύψουν στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για τις Γιορτές. Το θέμα είναι ποια θα είναι η πρόταση του Δικεφάλου και σε οικονομικές απολαβές αλλά και σε διάρκεια καθώς το συμβόλαιο που έχει σε ισχύ ο Μαουρίσιο τον κατατάσσει στους πλέον υψηλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Το σίγουρο είναι ότι και ο Μαουρίσιο έχει τις καλύτερες των σχέσεων με την οικογένεια Σαββίδη, που εκτιμά και την ποιότητα αλλά και τον χαρακτήρα του.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Ο Μπίσεσβαρ το έχει ξανακάνει
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ