ΠΑΟΚ: Βελτιωμένη πρόταση στον Βαρέλα

Βαρέλα, ΠΑΟΚ, πανηγυρικό (eurokinissi)

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει στον κεντρικό του αμυντικό τριετές συμβόλαιο με τις αποδοχές του μαζί με το μίνιμουμ των μπόνους να φτάνουν στα 3,3 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά τα μηνύματα που έστειλε στον Φερνάντο Βαρέλα ο Ιβάν Σαββίδης, ότι θα μιλήσουν οι δυο τους και θα τα βρουν για την ανανέωση του συμβολαίου του ακολούθησε βελτιωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ στον Αφρικανό κεντρικό αμυντικό.

Αυτή καλύπτει τις απαιτήσεις του στην χρονική διάρκεια, καθώς ο ποδοσφαιριστής ζητούσε συμβόλαιο τριετίας, που το προσφέρει πλέον ο ΠΑΟΚ που σχεδόν του διπλασιάζει και τις αποδοχές.

Η πρόταση του Δικεφάλου παραμένει στις 900.000 ευρώ σε ότι αφορά τις καθαρές αποδοχές του παίκτη, ωστόσο του προσφέρει και μια σειρά από μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων που στο μίνιμουμ τους ανεβάζουν τα χρήματα που θα πάρει σε βάθος τριετίας, πάνω από τα 3,3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βαρέλα έχει ζητήσει από την αρχή των διαπραγματεύσεων ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατομμυρίου, ωστόσο η νέα πρόταση που του έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ είναι σαφώς βελτιωμένη και πιο κοντά στα «θέλω» του ποδοσφαιριστή.

Photo Credits: Eurokinissi

ΠΑΟΚ 2020: Οι μεταγραφές, τα συμβόλαια, οι εκκρεμότητες, οι δανεικοί

ΠΑΟΚ: Η σύζυγος του Βαρέλα τρόλαρε με κολάρο  

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ