ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Βάλλει νομικά κατά της ΕΕΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ / ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ / ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα που έχει στη διάθεση του για να καταρρίψει την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει τρεις μηνυτήριες αναφορές σε βάρος των μελών της ΕΕΑ με αφορμή της εισήγηση της μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Η πρώτη ήταν για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και απορρήτου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η δεύτερη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με την οποία ζήτησε να διερευνηθεί η ενδεχόμενη τέλεση αδικημάτων από τα μέλη της Επιτροπής όπως η παράβαση καθήκοντος και η δωροληψία. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να ανοίξουν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί αλλά και να αρθεί το απόρρητο των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων τους.

Φαίνεται ότι υπάρχει και τρίτη μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αυτή τη φορά που έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ΕΕΑ αποδέχθηκε στοιχεία που της είχαν σταλεί από ανώνυμο αποστολέα και τα χρησιμοποίησε, παρανόμως όπως υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ, στην εισήγηση της.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Προσέφυγαν και στο ΣτΕ
ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Με προσωρινή διαταγή δεν θα εκδικαστούν οι υποθέσεις
Ολυμπιακός: Καταγγέλλει ΠΑΟΚ και Ξάνθη στη Super League
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ