ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ύποπτο κρούσμα κορονοϊού

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η προπόνηση του Σαββάτου (1/8) στον ΠΑΟΚ δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Δικεφάλου παρουσίασε ήπια συμπτώματα που συνδέονται με κορονοϊό.

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ, καθώς η προπόνηση του Σαββάτου (1/8) δεν πραγματοποιήθηκε. Ο λόγος είναι ότι ένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Δικεφάλου παρουσίασε συμπτώματα, τα οποία ενδέχεται να συνδέονται με κορονοϊό.

Κάπως έτσι, υπό τις οδηγίες του ιατρικού τιμ που δρα βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων, οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό θα προβούν σε άμεσες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι θετικοί στον Covid 19. Μάλιστα, ήδη οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν περάσει ένα τεστ για κορονοϊό, ενώ κάποιοι από τους ξένους έχουν υποβληθεί σε δύο.

Η συμπτωματολογία που παρουσιάστηκε είναι ήπια και φυσικά δεν μιλάμε για κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα. Παράλληλα, έχει δοθεί εντολή να απολυμανθούν όλοι οι χώροι του προπονητικού κέντρου στη Νέα Μεσημβρία.

Αν δεν βγουν τα αποτελέσματα από τα τεστ κορονοϊού, στα οποία θα υποβληθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα, τότε το πρόγραμμα προπονήσεων του Σαββάτου (1/8), αλλά και πιθανότατα της Κυριακής (2/8) δεν θα πραγματοποιηθεί. Αν τελικά, τα αποτελέσματα βγουν και είναι αρνητικά, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν κανονικά την προετοιμασία τους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ