ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τσόλακ ο εκλεκτός στην επίθεση σύμφωνα με τους Κροάτες

Darmstadt's Antonio-Mirko Colak, left, celibates his side's second goal during a German first division Bundesliga soccer match between SV Darmstadt 98 and Borussia Dortmund in Darmstadt, Germany, Saturday, Feb. 11, 2017.(AP Photo/Michael Probst)
Darmstadt's Antonio-Mirko Colak, left, celibates his side's second goal during a German first division Bundesliga soccer match between SV Darmstadt 98 and Borussia Dortmund in Darmstadt, Germany, Saturday, Feb. 11, 2017.(AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Σύμφωνα με κροάτικο δημοσίευμα, ο Αντόνιο Τσόλακ της Ριέκα είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για την επίθεση και γίνεται λόγος για συμφωνία με τη Ριέκα στα 3,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του.

Και το όνομα αυτού, Αντόνιο Τσόλακ. Ο λόγος για τον διάδοχο του Τσούμπα Άκπομ στη γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ, μιας και ο Άγγλος φορ επιστρέφει στην Αγγλία για να φορέσει τη φανέλα της Μίντλεσμπρο. Ο 26χρονος Κροάτης επιθετικός, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "sportcom.hr", είναι ο εκλεκτός του Δικεφάλου για την επίθεση.

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα στα 3,5 εκατ. ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, πετυχαίνοντας 26 τέρματα σε 40 συμμετοχές, βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει το Κύπελλο. Πρόκειται για μια περίπτωση που δούλεψε ο Ρέμπε με μυστικότητα και οι Κροάτες θεωρούν σίγουρο το deal.

Η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρθηκε επίσης για τον Τσόλακ, εντούτοις το δημοσίευμα τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ κατέθεσε μια πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί η Ριέκα και υπήρξε συμφωνία. Ο Κροάτης φορ, που είναι γεννημένος στο Λούντβισμπουργκ και ξεκίνησε την καριέρα του από την Στουτγκάρδη Κίκερς, έπαιξε και σε άλλες γερμανικές ομάδες, προτού μετακομίσει στη Ριέκα αρχικά ως δανεικός με 18 γκολ σε 40 αγώνες και 20 γκολ σε 36 αγώνες την δεύτερη σεζόν του.

Ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να έχει βρει έναν ποδοσφαιριστή που θα του δώσει το εύκολο γκολ και θα κάνει άπαντες στην ομάδα να... ξεχάσουν τον Άκπομ, ο οποίος ήθελε να γυρισει στην πατρίδα του και θα το κάνει για τη "Μπόρο" έπειτα από δυο χρόνια στην Τούμπα, όπου γεύτηκε τη χαρά ενός νταμπλ τη σεζόν 2018-19.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ