ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τριπλό τρελό πάρτι σε αποδυτήρια, πτήση και Λευκό Πύργο

ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Δείτε τρία ΒΙΝΤΕΟ με πανηγυρισμούς, χορούς και τραγούδια από τους παίκτες του ΠΑΟΚ στα πάρτι που στήθηκαν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, την πτήση επιστροφής και τον Λευκό Πύργο.

Η καταπληκτική δουλειά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στα βίντεο για τα επινίκια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος συνεχίζονται. Αυτή τη φορά στο επίσημο κανάλι της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο youtube ανέβηκαν τρία διαφορετικά βίντεο που έδειχνε το πάρτι που στήθηκε από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μέχρι τον Λευκό Πύργο.

Αρχικά στο Ολυμπιακό Στάδιο οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιδόθηκαν σε ένα πάρτι με τους περισσότερους εξ αυτών να έχουν μείνει χωρίς τα σορτσάκια τους ενώ οι Πέλκας και Κάνιας ήταν οι πρωταγωνιστές στο πάρτι που στήθηκε. Ακολούθησε ο Ματος που χόρευε Βραζιλιάνικα μαζί με τον Ζαμπά ενώ εντυπωσιακό ήταν πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έπιναν μπύρα και ο Ζαμπά το γιόρταζε με πορτοκαλάδα.

Στο "Ελ. Βενιζέλος" υπήρξε αρχικά αποθέωση της αποστολής και του Ιβάν Σαββίδη από τον κόσμο της ομάδας που ήταν εκεί με πολλά συνθήματα και εν συνεχεία ακολούθησε η πτήση της επιστροφής. Μια πτήση που μετατράπηκε σε πάρτι από τους παίκτες του ΠΑΟΚ καθώς δεν έλειψαν τα τραγούδια, οι χοροί και τα συνθήματα και μέσα στο αεροπλάνο. Εκεί μεγάλος πρωταγωνιστής και όρεξη για πλάκα είχε ο Σάκχοβ που μαζί με τον Πέλκα έδιναν τον ρυθμό ενώ δεν έλειψε και το όνομα του Βιεϊρίνια με αρκετούς παίκτες να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του αρχηγού.

Λίγο μετά τις 2.30 η αποστολή του ΠΑΟΚ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Μια πόλη που δεν κοιμόταν αλλά είχε μείνει ξύπνια για να υποδεχθεί τους νταμπλούχους. Εκεί στήθηκε το τρίτο πάρτι από ποδοσφαιριστές και κόσμο του ΠΑΟΚ.

Φυσικά στα βίντεο υπάρχουν και αρκετές ατάκες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που ξεχωρίζουν όπως του Άκπομ μέσα από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ ή του Σάκχοβ στην πτήση της επιστροφής ενώ η σκηνή που ξεχωρίζει είναι όταν ο Κάνιας μιμήθηκε τον Μαλεζά μέσα στο αεροπλάνο με όλους να ξεκαρδίζονται στα γέλια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ