ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τρέξιμο και έμφαση στην άμυνα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΤΣΒΟΛΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΤΣΒΟΛΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την αμυντική τακτική ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ δούλεψε στην προπόνηση της Τετάρτης ο Αμπέλ Φερέιρα

Το θέμα που δημιουργήθηκε με το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Αμπέλ Φερέιρα θεωρείται, από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον, λήξαν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκίνησε σήμερα ουσιαστικά την προετοιμασία της ομάδας του για τον εκτός έδρας αγώνα της με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και το πρώτο που έκανε είναι να δουλέψει την αμυντική τακτικής της.

Άλλωστε είναι φανερό ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει από την αρχή της σεζόν ο ΠΑΟΚ είναι η ανασταλτική του λειτουργία. Αν στην προσπάθεια του να βελτιώσει την άμυνα του ο προπονητής του Δικεφάλου προχωρήσει και σε αλλαγές προσώπων δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί και ως ενδεχόμενο.

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Κάρολ Σβιντέρσκι δεν κατάφερε να προπονηθεί καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση. Ούτε ο Γιαννούλης προπονήθηκε αφού όπως ήταν προγραμματισμένο συνέχισε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Λέο Μάτος αλλά και τον τραυματία Δημήτρη Πέλκα που συνεχίζει πρόγραμμα αποθεραπείας για τη μικρή θλάση που υπέστη στον οπίσθιο μηριαίο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ