ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τρεις οι υποψήφιοι για τη θέση του Πρίγιοβιτς

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Προχωρημένες επαφές έχουν πραγματοποιήσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να καλύψουν το κενό του Σέρβου επιθετικού, Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

Μπορεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να εκμεταλλεύτηκε την άδεια που πήρε από τον ΠΑΟΚ για να προχωρήσει τις επαφές του με την Αλ Ιτιχάντ, αλλά και οι άνθρωποι του Δικέφαλου δεν έμειναν με τα χέρια σταυρωμένα.

Οι πληροφορίες λένε ότι έχουν ήδη από μέρες ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Σέρβου σε σημείο να έχουν ήδη τρεις περιπτώσεις αρκετά προχωρημένες σε σημείο μάλιστα να έχουν και περιθώριο επιλογής για να οριστικοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εξελίξεις.

Μια από τις περιπτώσεις που έχουν τρέξει με επαφές και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αλλά και την ομάδα του είναι αναμφίβολα αυτή του Μάρκους Μπεργκ. Οι άνθρωποι του Δικέφαλου έχουν προχωρήσει τις επαφές του με το Σουηδό σε σημείο μάλιστα να επικρατεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και αισιοδοξία ότι θα μπορεί και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα να επέλθει και συμφωνία.

Στις αναζητήσεις πάντως του ΠΑΟΚ ο Μπεργκ δεν είναι ο μοναδικός. Υπάρχουν και άλλοι δύο στον αριθμό ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τους οποίους η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει προχωρημένες επαφές που μάλιστα έχουν φτάσει στα πρόθυρα συμφωνίας. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές ενεργούς, που ανήκουν σε ομάδες και έχουν ρόλο σε αυτές.

Εφόσον επιβεβαιωθούν όλα αυτά ο Δικέφαλος θα είναι πολύ σύντομα σε θέση να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Πρίγιοβιτς και αν τα καταφέρει αυτό θα είναι πολύ σημαντικό, καθώς θα αποκατασταθεί η ισορροπία στην επίθεση του που έχει διαταραχθεί στο μέγιστο βαθμό μετά την αποχώρηση του Σέρβου πρώτου σκόρερ του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ