ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τούνελ για Περέιρα και μυαλό στην Μπενφίκα

ΠΑΟΚ: Τούνελ για Περέιρα και μυαλό στην Μπενφίκα

Ο Αμπέλ Φερέιρα εστίασε κατά την προπόνηση της Κυριακής στην προσέγγιση του ματς με την Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό του Champions League. Τούνελ για καλωσόρισμα στον Νίλσεν Περέιρα.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει αύριο το πρωί στην Νέα Μεσημβρία την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Μπενφίκα, με μια προπόνηση που θα είναι ανοικτή στα πρώτα της λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Σήμερα στην Τούμπα ο Αμπέλ Φερέιρα, που θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Τρίτης αύριο στις 2.00 μ.μ, δούλεψε τακτική στην προπόνηση στην οποία συμμετείχε και για πρώτη φορά με τα ασπρόμαυρα ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα.

"Δύο μέρες πριν τη μάχη κόντρα στη Μπενφίκα, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έκανε την πιο δυνατή του προπόνηση ενόψει του κρίσιμου αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

To πρόγραμμα κατά κύριο λόγο είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του έδειξαν στους παίκτες μέσα από διάφορες ασκήσεις τι θέλουν από αυτούς στο γήπεδο στο ματς της Τρίτης (15.09, 21:00). Η δουλειά ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα πραγματοποίησε ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα , ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Ροντρίγκο Σοάρες έμεινε στο γυμναστήριο.

Τη Δευτέρα (14.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ