ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το βάρος σε φυσική κατάσταση και τακτική

ΠΑΟΚ: Το βάρος σε φυσική κατάσταση και τακτική

Οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ στο Πήλιο συνεχίζονται με τον Αμπέλ Φερέιρα να ρίχνει το βάρος στη φυσική κατάσταση αλλά και στην τακτική.

Διπλές προπονήσεις και σήμερα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ που, αν όλα κυλήσουν ομαλά με τις εξετάσεις για κορονοϊό, αύριο θα δώσει το πρώτο του φιλικό με αντίπαλο τον Ατρόμητο

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου του ΠΑΟΚ αναφέρει: "Ένα ακόμα πρωινό στο γήπεδο για τους παίκτες του Δικεφάλου. Η πρώτη προπόνηση της Πέμπτης ήταν αφιερωμένη και στη γυμναστική αλλά και στην τακτική.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τρεξίματα, στη συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι 7 Vs 7 με τζόκερ και στο φινάλε οι παίκτες έκαναν ατομική προπόνηση με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες. Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο , Δημήτρης Πέλκας και Ίνγκι Ίνγκασον έμειναν στο γυμναστήριο, όπως και ο Χοσέ Κρέσπο που έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση. Ο Ροντρίγκο Σοάρες έκανε θεραπεία, πρόγραμμα στην πισίνα και ποδήλατο.

Η ομάδα υποβλήθηκε το πρωί σε τεστ για τον Covid-19 και περιμένει τα αποτελέσματα το βράδυ, ενόψει και του αυριανού φιλικού κόντρα στον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό (07.08, 19:30).Το απόγευμα η ομάδα θα προπονηθεί στις 18:30".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ