ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το συμβόλαιο του Άκπομ και η Φενέρ

ΠΑΟΚ: Το συμβόλαιο του Άκπομ και η Φενέρ

Το ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ για τον Τζούμπα Άκπομ είναι υπαρκτό με την ομάδα από την Κωνσταντινούπολη να έχει ψηλά στη λίστα της τον επιθετικό του ΠΑΟΚ. Ο Άγγλος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Το φλερτ της Φενερμπαχτσέ με τον Τζούμπα Άκπομ απασχολεί μια ακόμη ημέρα τα ΜΜΕ στην Τουρκία. Το θέμα είναι ότι η «Φενέρ» που δεν έχει ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα δεν σκοπεύει να ανέβει πολύ στην προσφορά της προς τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Άκπομ.

Το "ταβάνι" των Τούρκων μοιάζει αυτή την στιγμή να είναι τα 2 εκατομμύρια ευρώ- και είναι αμφίβολο αν θα το φτάσουν- για να αποκτήσουν τον Τζούμπα Άκπομ. Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο Άκπομ φαίνεται πως είναι επιλογή του τεχνικού διευθυντή της Φενέρ Εμρέ Μπελόζογλου, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Τουρκία.

Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον στρέφεται στο πως θα αντιμετωπίσει ο Δικεφάλος. Ο ΠΑΟΚ θα προσδοκούσε να πάρει περισσότερα χρήματα για την παραχώρηση του αλλά έχει να σκεφτεί και το γεγονός ότι ο Άγγλος την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα μπει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και από το Γενάρη θα είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Με αυτή την λογική ο Άκπομ θα απασχολήσει τον προγραμματισμό του Δικεφάλου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είτε με μια ενδεχόμενη παραχώρηση του, είτε με συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ανοικτές και παρόμοιες υποθέσεις είναι αυτές του Πέλκα και του Λημνιού. Οι δύο Έλληνες μεσοεπιθετικοί, όπως και ο Άκπομ έχουν συμβόλαια που εκπνέουν το καλοκαίρι του 2021. Η πρακτική του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα ήταν να περιμένει αρκετά πριν μπει σε διαπραγματεύσεις με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαιο μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο τους.

Από τις κινήσεις που θα γίνουν θα φανεί αν η τακτική αυτή θα αλλάξει με το νέο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Όλαφ Ρέμπε να χαράσσει την πολιτική και στις παραχωρήσεις αλλά και τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ