ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το σχέδιο του Φερέιρα για την πρόκριση

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι πολλές δοκιμές που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, οι "εκπλήξεις" του Αμπέλ Φερέιρα που αναμένονται και οι σίγουροι στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άγιαξ (21.30).

Ο Αμπέλ Φερέιρα μιλώντας για το σημερινό (13/08, 21.30) παιχνίδι με τον Άγιαξ παραδέχθηκε ότι επιφυλάσσει εκπλήξεις στον Έρικ Ντε Χαγκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ξεκαθάρισε αν αυτές οι εκπλήξεις έχουν να κάνουν με πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα ή κάποια αλλαγή σε ρόλους ή στον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ απόρροια του 2-2 στον πρώτο αγώνα στην Τούμπα.

ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΕΣ

Η αλήθεια είναι ότι στο μεσοδιάστημα από το πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη μέχρι και το σημερινό ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε να διαχειριστεί από την μια την κατάσταση με τον Όμαρ Ελ Καντουρί, που ακολούθησε ένα περισσότερο συντηρητικό πρόγραμμα για να είναι έτοιμος και από την άλλη να βελτιώσει την κατάσταση της ομάδας του κυρίως σε ότι αφορά τις δυνάμεις των ποδοσφαιριστών του.

Ο Φερέιρα έκανε πολλές δοκιμές κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα το Δημήτρη Πέλκα αριστερά, ωστόσο αντίστοιχα πολλές δοκιμές είχε κάνει και πριν το πρώτο ματς στην Τούμπα και τελικά κατέληξε στην ενδεκάδα που είχε χρησιμοποιήσει στη πρόβα τζενεράλε στο φιλικό με τη Φορτούνα Σιτάρντ.

ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΑΜΥΝΑ

Οι «εκπλήξεις» του Φερέιρα θα ξεκαθαρίσουν λίγη ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον Άγιαξ. Και αυτό διότι και πάλι φαίνεται ως περισσότερο το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Δικέφαλος με το ίδιο σχήμα με αυτό που επιλέχθηκε στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας. Ίσως να αλλάξουν ρόλοι ανάμεσα σε Μπίσεσβαρ και Πέλκα, ίσως να αλλάξει ένας στους πρώτους έντεκα, αλλά φαίνεται ότι δεν θα υπάρξουν πολλές διαφοροποιήσεις στο σχήμα του ΠΑΟΚ.

Κυρίως στα μετόπισθεν φαίνεται να είναι δεδομένη η παρουσία του Πασχάλακη κάτω από τα δοκάρια και των τεσσάρων στην άμυνα: Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλη. Ο Φερέιρα περίμενε όλες αυτές τις ημέρες τον Καντουρί για να τον χρησιμοποιήσει πιθανότατα και πάλι δίδυμο με τον Εσίτι, αφού κανείς άλλος μέσος του δεν έχει τα χαρακτηριστικά του Νιγηριανού.

Στην επίθεση ο Τσούμπα Άκπομ έδειξε ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Άγιαξ και απομένουν οι τρεις που θα κινούνται γύρω του. Μπίσεσβαρ, Πέλκας και Ζαμπά έχουν προβάδισμα να ξεκινήσουν αλλά αν υπάρξει αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα πιθανότατα θα αφορά σε αυτές τις θέσεις τις επίθεσης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ