ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Το σενάριο πρόκρισης για τον "Δικέφαλο"

EUROPA LEAGUE / ΤΣΕΛΣΙ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΤΣΕΛΣΙ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ήττα από την Τσέλσι δεν καταδίκασε τον ΠΑΟΚ καθώς έχει την ευκαιρία με λογικό συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική να πάρει το εισιτήριο για τους "32" του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" το βράδυ της Πέμπτης και βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση του 12ου ομίλου του Europa League, παρόλα αυτά μπορεί την τελευταία αγωνιστική να φέρει τα πάνω-κάτω και να πανηγυρίσει την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση.

Σε αυτό "βοήθησε" το ματς που προηγήθηκε στην Λευκορωσία, με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ να επικρατεί με 2-0 της Βίντι και να επιτρέπει στον "Δικέφαλο" να ονειρεύεται πρόκριση στις 13 Δεκεμβρίου με έναν καθόλα εφικτό συνδυασμό αποτελεσμάτων.

EUROPA LEAGUE / ΤΣΕΛΣΙ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΤΣΕΛΣΙ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Τι χρειάζεται η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου; Να νικήσει με οποιοδήποτε σκορ στην Τούμπα την ΜΠΑΤΕ (την οποία είχε συντρίψει με 4-1 εκτός έδρας για την 2η αγωνιστική) και την ίδια ώρα η Τσέλσι, που έχει προκριθεί από την 4η κιόλας αγωνιστική, να κάνει το καθήκον της επικρατώντας στην Ουγγαρία της Βίντι (σε αυτή την περίπτωση θα περάσει μέσω της τριπλής ισοβαθμίας η ελληνική ομάδα).

Κάτι που είναι φυσικά μέσα στις δυνατότητες των "μπλε", αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς πως η ομάδα του Δυτικού Λονδίνου είναι μαζί με τις Ζάλτσμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης οι μοναδικές στο φετινό Europa League που μετρούν "5 στα 5" στη φάση των ομίλων.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 12ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

1. Τσέλσι 15 (10-1)

2. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ 6 (6-8)

3. Βίντι 6 (3-5)

4. ΠΑΟΚ 3 (4-9)

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13/12, 19:55)

ΠΑΟΚ - Μπάτε, Βίντι - Τσέλσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ