ΠΑΟΚ: Το ψαλίδι στα συμβόλαια θα κριθεί από την Ευρώπη

Οι συζητήσεις για μειώσεις συμβολαίων στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως καταλήγουν σε φόρμουλα που θα συνδέσει το ύψος των περικοπών με την ευρωπαϊκή παρουσία την επόμενη σεζόν.

Οι συζητήσεις για μειώσεις συμβολαίων στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως οδεύουν σε συμφωνία των ανθρώπων της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές. Τα δεδομένα αναλύθηκαν με τις δύο πλευρές να παρουσιάζουν τις θέσεις τους και τελικά να φτάνουν σε μια καταρχήν συμφωνία που στην ουσία προβλέπει μειώσεις που συνδυάζονται με την επίτευξη στόχων.

Η αρχική πρόταση της διοίκησης ήταν για μειώσεις 30% στα συμβόλαια. Οι συζητήσεις που ακολούθησαν κατέληξαν σε αντιπροτάσεις και η φόρμουλα που φαίνεται να προκρίνεται είναι η εξής: Μείωση της τάξης του 25% στις αποδοχές των ποδοσφαιριστών που μπορεί να είναι μικρότερη ή ακόμη και να εξαφανιστεί ανάλογα με την επίτευξη στόχων.

Με την εξασφάλιση μιας θέσης για τα προκριματικά του Champions League η μείωση θα είναι κατά 1/3 μικρότερη, λιγότερο δηλαδή από 20%. Αν τελικά η ομάδα καταφέρει να περάσει στους ομίλους του Europa League θα επιστραφεί 1/3 επιπλέον, ενώ αν τελικά οι παίκτες καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια θέση στους ομίλους του επόμενου Champions League τότε δεν θα υπάρξει καμία μείωση στις φετινές αποδοχές τους.

Θα πρέπει μάλιστα να τονιστεί ότι όλα τα πριμ επίτευξης στόχων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα συμβόλαια των παικτών για κατάκτηση πρωταθλήματος, Κυπέλλου ή συμμετοχή στο Champions League ισχύουν κανονικά με τα ποσά που είχαν ήδη συμφωνηθεί και δεν επηρεάζονται από τη μείωση των αποδοχών των παικτών.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.