ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το… οικιακό πρόγραμμα των παικτών

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για μια ακόμη ημέρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ παραμένουν στο σπίτι και ακολουθούν το πρόγραμμα που τους δόθηκε από την ομάδα του δικεφάλου.

Από την περασμένη Παρασκευή και μετά την τελευταία προπόνηση, οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήραν εγγράφως οδηγίες για το πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσουν από εδώ και πέρα και για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να λάβουν ώστε να αποφύγουν την επιδημία του κορονοϊού. Φυσικά, τους έγινε σαφές ότι δεν επιτρέπονται τα ταξίδια.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες του Δικεφάλου, σύμφωνα με τις αναρτήσεις τους σταsocialmediaέχουν εκμεταλλευτεί τις πρώτες ημέρες του "μένουμε σπίτι" για να ζήσουν οικογενειακές στιγμές.

Ταυτόχρονα όλοι έχουν πάρει και ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα πρέπει να τηρήσουν προκειμένου να διατηρηθούν σε όσο γίνεται καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις.

Σε πιο δύσκολη θέση από όλους φαίνεται να βρίσκεται ο Ομάρ Ελ Καντουρί και αυτό διότι η οικογένεια του δεν είναι στη Θεσσαλονίκη αλλά στην δοκιμαζόμενη Ιταλία. Είχαν ταξιδέψει πριν το ξέσπασμα της επιδημίας και έμειναν αναγκαστικά εκεί μετά την επιβολή καραντίνας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ