ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το μετέωρο βήμα του Ουάρντα

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Στον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να έχουν πάρει τις οριστικές αποφάσεις τους για το μέλλον του Αμρ Ουάρντα και το συμβόλαιο του που εκπνέει στο τέλος του 2020.

Ο δανεισμός του Αμρ Ουάρντα στην ΑΕΛ ολοκληρώθηκε με μάλλον απρόσμενο τρόπο. Ο Αιγύπτιος με δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του ενέπλεξε στο ποδοσφαιρικό του μέλλον από ομάδες στο εξωτερικό μέχρι τον Ολυμπιακό, για το ενδιαφέρον του οποίου δήλωσε πάντως άγνοια ο εκπρόσωπος του.

Ο Αιγύπτιος μένει ελεύθερος το Γενάρη και αυτό που θα πρέπει να αποφασιστεί στον ΠΑΟΚ είναι το τι θα γίνει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

Τυπικά ο Ουάρντα θα πρέπει να επιστρέψει στις προπονήσεις του Δικεφάλου με την έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο κάτι τέτοιο μόνο σίγουρο δεν είναι. Πιο πιθανό είναι το ενδεχόμενο να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, αν βρεθεί ομάδα που θα αναλάβει να πληρώσει τους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν με το τέλος της φετινής σεζόν όταν και θα ξεκινήσει να υλοποιείται ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά. Και θα μετρήσουν και οι νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία του κορονοιού που κάνει ακόμη πιο αβέβαιο το μέλλον του Αιγύπτιου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ