ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το μεγαλύτερο pyroshow στην ιστορία

ΠΑΟΚ: Το μεγαλύτερο pyroshow στην ιστορία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα αναμένεται για τον ΠΑΟΚ κόντρα στο Λεβαδειακό (21/4, 19:00) καθώς οι παίκτες του θα κάνουν το γύρο του θριάμβου για το πρωτάθλημα εν μέσω πυρσών, οι οποίοι θα είναι οι περισσότεροι που έχουν ανάψει ποτέ στην Τούμπα.

Σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος κόντρα στο Λεβαδειακό (21/4, 19:00) η φιέστα που θα ακολουθήσει θα είναι ιστορική, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που μιλούν για το μεγαλύτεροpyroshowστην ιστορία της Τούμπας.

Αυτό σημαίνει ότι τα βεγγαλικά που θα ανάψουν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα είναι περισσότερα και από το περιβόητο δαχτυλίδι της φωτιάς που άναψε πριν από μερικά χρόνια σε έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του ζήτησαν από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα βρεθεί στο γήπεδο να δείξει αυτοσυγκράτηση, να προστατέψει την Τούμπα και την ομάδα από το κίνδυνο τιμωρίας.

Και οι οργανωμένοι γνωρίζουν ότι το θέαμα σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος θα είναι εκπληκτικό με την γιορτή που θα ακολουθήσει να κορυφώνεται με το άναμμα βεγγαλικών και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να πραγματοποιούν το γύρο του θριάμβου εν μέσω πυρσών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ