ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Το ερωτηματικό της διαχείρισης Μάτος - Πέλκα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μάτος και Πέλκας είναι από τους πλέον επηρεασμένους λόγω διαδοχικών αγώνων παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να αποφασίσει για τη διαχείρισή τους...

Στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου παραμένει μόνο το όνομα του Μαουρίσιο, ωστόσο υπάρχουν αρκετά ζητήματα που περιμένουν απαντήσεις. Κυρίως σε ότι αφορά στους ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει μέχρι τώρα το… κουπί και δείχνουν πως χρειάζονται ανάσες.

Ο Λέο Μάτος, τον οποίο ο Λουτσέσκου σκόπευε να ξεκουράσει στον αγώνα με τη Βίντι αλλά δεν μπόρεσε λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε ο Βιεϊρίνια χρειάζεται διαχείριση γιατί φαίνεται πως έχει μείνει από δυνάμεις.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το Δημήτρη Πέλκα που αγωνίζεται συνεχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα και έδειξε πως είναι επηρεασμένος από τα πολλά παιχνίδια. Το ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί από το Ρουμάνο τεχνικό είναι αν θα τους ξεκουράσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ή αν τους θεωρεί αναντικατάστατους.

ΠΕΛΚΑΣ: «ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΤΟΗΣΕΙ»

Ο μέσος του Δικέφαλου απαντώντας στις ευχές για τα γενέθλιά του και την ονομαστική γιορτή του αναφέρθηκε στη ήττα από τη Βίντι. «25 λοιπόν! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις όμορφες ευχές σας,μακάρι να μπορούσα να απαντήσω σε όλους προσωπικά άλλα είναι αδύνατον! Από την μεριά μου θέλω να ευχηθώ να έχετε υγειά,προπάντων και να χαμογελάτε συνεχεία!!!!

Υ.Γ Σίγουρα τα φανταζόμουν και τα ήθελα διαφορετικά τα γενέθλιά μου, αλλά ο προηγούμενος χρόνος μου έμαθε με τον χειρότερο και τον καλύτερο τρόπο ταυτόχρονα πως το ποδόσφαιρο είναι σκληρό. Μια ήττα, όσο άσχημα κι αν ήρθε, δεν μπορεί να μας πτοήσει. Μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε και γινόμαστε πιο δυνατοί από κάθε δοκιμασία. Την Δευτέρα όλοι στο γήπεδο!» έγραψε ο Πέλκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ