ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το αβέβαιο μέλλον του Ρέι

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Αργεντίνος τερματοφύλακας, Ροντρίγκο Ρέι, που αγωνίζεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Γοδόι Κρουζ, παραδέχεται πως δεν γνωρίζει πού θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ροντρίγκο Ρέι σε συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του εμφανίστηκε αβέβαιος σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ την δεδομένη χρονική στιγμή να μιλήσω για το μέλλον μου. Η κατάσταση είναι αβέβαιη, δεν ξέρουμε καν πότε θα επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση. Το τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν δεν εξαρτάται από εμένα, τα δικαιώματα μου ανήκουν στον ΠΑΟΚ" , τόνισε ο Αργεντίνος τερματοφύλακας.

Από την άλλη πλευρά και από τον ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο ξεκάθαρο το τι θα συμβεί με το συμβόλαιο του Ρέι που εκπνέει το καλοκαίρι του 2021. Το ενδεχόμενο παραμονής του στην Τούμπα μπορεί να μην συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί οριστικά. Το σίγουρο είναι ότι αν ο Αργεντίνος τερματοφύλακας φέρει μια πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του από άλλη ομάδα στην Τούμπα θα τη συζητήσουν σοβαρά.

ΡΕΪ ΚΑΙ ΜΙΧΛΟΓΕΒΙΤΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Άλλωστε, ο Ροντρίγκο Ρέι και ο Μάρκο Μιχόγεβιτς είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν δοθεί από τον ΠΑΟΚ δανεικοί σε ομάδες του εξωτερικού και από αυτούς που μπορούν να φέρουν προτάσεις.

Για τον νεαρό Βόσνιο αμυντικό που αγωνίζεται στη 2η Μπουντεσλίγκα με την Άουε έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις και στην ομάδα του αλλά και σε άλλες γερμανικές ομάδες για την πληρωμή της ρήτρας εξαγοράς των δικαιωμάτων του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ