ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το απίστευτο σερί του Κρέσπο κόντρα στον Ατρόμητο

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κρέσπο σκόραρε για τρίτη συνεχή χρονιά στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο ενώ το 50% των γκολ του στον ΠΑΟΚ είναι απέναντι στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων. (VIDEOS)

Ο Κρέσπο με την κεφαλιά του στο 92' του αγώνα με τον Ατρόμητο έδωσε μια σημαντική νίκη στον ΠΑΟΚ που απέδρασε από το Περιστέρι με το διπλό.

Ο Ισπανός αμυντικός έχει χτίσει μια απίστευτη παράδοση στο Περιστέρι καθώς σκόραρε για τρίτη συνεχή χρονιά κόντρα στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Μάλιστα το νούμερο αυτό είναι εντυπωσιακότερο αν δει κανείς τους αριθμούς του Κρέσπο ο οποίος σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ και σε όλες τις διοργανώσεις έχει 136 εμφανίσεις με μόλις έξι γκολ.

Απ' αυτά τα έξι τα τρία έχουν μπει στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και δείχνει πως ο Ισπανός αμυντικός όταν βλέπει μπροστά του την ομάδα των Δυτικών Προαστίων μεταμορφώνεται σε δεινό σκόρερ.

Η αρχή είχε γίνει τη σεζόν 2017-18 όταν ο Κρέσπο στο 56' είχε γράψει το 0-2 για τον ΠΑΟΚ στο εύκολο πέρασμα του εκείνη τη χρονιά από το Περιστέρι.

Πέρυσι τη χρονιά του νταμπλ ο Κρέσπο είχε βρει και πάλι δίχτυα στο 40' και βοήθησε την ομάδα του να φύγει αλώβητος από την έδρα του Ατρόμητου.

Την Κυριακή τώρα ο Ισπανός αμυντικός πέτυχε ίσως το σημαντικότερο γκολ του στο Περιστέρι τόσο εξαιτίας του χρονικού σημείου στο οποίο επιτεύχθηκε αυτό όσο και επειδή ήταν το νικητήριο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ