ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το αφεντικό τρελάθηκε, ξανά

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης, μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει όσα έχει υποσχεθεί. Στη πρωταθληματική φιέστα που στήθηκε, έδωσε νέες υποσχέσεις, και βάζει πλώρη για να τις υλοποιήσει.

Σε στιγμές συναισθηματικής εκτόνωσης, οι άνθρωποι συνήθως λένε πράγματα τα οποία κάποια στιγμή θα κληθούν να το υπερασπιστούν. Θα κληθούν να τα πραγματοποιήσουν. Ο Ιβάν Σαββίδης έζησε κι αυτός τις στιγμές που ακολούθησαν τις κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, και ακολούθως μίλησε για όλα όσα ακολουθούν.

Έτσι όπως κύλησε η φετινή σεζόν, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ είχε τη μεγαλύτερη συνεισφορά στο χτίσιμο αυτής της ομάδας και παράλληλα την μικρότερη παρουσία στους αγώνες που έδωσε λόγο της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στο πρόσωπο του από τον Μάρτιο του 2018.

Στο βίντεο που ετοιμάστηκε και προβλήθηκε κατά την διάρκεια της φιέστας, λίγο πριν την απονομή του τίτλου του φετινού πρωταθλητή, ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε να λέει μία από τις πλέον χαρακτηριστικές ατάκες που καταγράφηκε το 2016. Ήταν τότε που είχε πει πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει στην Τούμπα την χαρά. Και το έκανε, όσο δύσκολο κι αν φαινόταν, ειδικά τη χρονική στιγμή στην οποία έλεγε εκείνη την ατάκα. Όσο κι αν φορτισμένος ή πιεσμένος και αν ήταν, έδωσε μια υπόσχεση σε μία κρίσιμη καμπή που περνούσε ο ΠΑΟΚ υπό την παρουσία του. Και την τήρησε.

Από τη στιγμή που διαφάνηκε πως ο ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν βαδίζει προς την κατάκτηση του τίτλου, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχός του, έδινε εκ νέου υποσχέσεις. Αυτή τη φορά υποσχέσεις άρχισαν να δίνονται με τελείως διαφορετική συναισθηματική κατάσταση από αυτή που βρισκόταν προ τριετίας, όταν υποσχόταν πως θα φέρει την χαρά. Τότε, το 2016, ο Ιβάν Σαββίδης ήταν τρελαμένος από αρκετά γεγονότα που είχαν αφήσει τον ΠΑΟΚ πολύ μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας.

ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Τώρα, ο Ιβάν Σαββίδης είναι τρελαμένος από την παρουσία του ΠΑΟΚ σε αυτή. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως αν χρειάζεται μία φορά προσπάθεια για να φτάσεις στην κορυφή, η προσπάθεια για να παραμείνεις σε αυτή πρέπει να μεγαλώσει. Ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει την Τούμπα την χαρά που ίδιος υποσχέθηκε πως θα έφερνε.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε ένα καλοκαίρι υψηλών απαιτήσεων, με τον δρόμο προς τους "χρυσοφόρους" ομίλους του Champions League να είναι διαφορετικός από ότι τις προηγούμενες φορές στις οποίες βρέθηκε εκεί. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα πρέπει να καλύψει αρκετά θέματα που έχουν δημιουργηθεί και αφορούν το ρόστερ του και ο Ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας είναι έτοιμος να το κάνει. Είναι τρελαμένος για το κάνει.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΜΠΑΛΑ

Αυτό διαμηνύει στους δικούς του ανθρώπους το τελευταίο διάστημα, και αυτό ουσιαστικά προανήγγειλε και με τις τοποθετήσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Σε απλή ποδοσφαιρική διάλεκτο, τέτοιες κουβέντες μεταφράζονται με έναν και μόνο τρόπο. Ποιος είναι αυτός; Μεταγραφές. Ενίσχυση. Χρήματα. Και η αλήθεια είναι πως μέσω των πράξεών του σε αυτά τα χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στ’ τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα, έχει αποδείξει πως το χέρι στη τσέπη μπαίνει εύκολα.

Αυτό που δεν είπε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, χθες, αλλά ουσιαστικά προκύπτει από όλα όσα δήλωσε, είναι το εξής. Αυτό το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ, θα παίξει μεγάλη μεταγραφική μπάλα. Διότι μέσω αυτής θα μπορέσει να αυξήσει τις πιθανότητες και ένα καταφέρει να σταθεί στη μάχη για την είσοδο στους ομίλους του Champions League, να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που έρχονται με την πιθανή παρουσία μιας ομάδας σε αυτούς, και τέλος για να γίνει εφικτή η διαχείριση της παρουσίας σε αυτό το επίπεδο ευρωπαϊκά και παράλληλα της προσπάθειας διατήρησης των εγχώριων σκήπτρων.

Διαβάστε ακόμα
Το κλειστό κλαμπ των αήττητων της Ευρώπης
Το πούλμαν της χαράς του πρωταθλητή ΠΑΟΚ
Εννέα είχαν την... τεχνογνωσία
Η απονομή στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ: Η στιγμή που ο Βιεϊρίνια σήκωσε την κούπα
Μάτος σε Λουτσέσκου: "Σε αγαπώ περισσότερο από εμένα"
Δεν πήγε στη φιέστα ο Χατσερίντι!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ