ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Ζαμπά

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Ζαμπά
MOTIONTEAM

Το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Λέο Ζαμπάείναι μάλλον σοβαρό με τον Βραζιλιάνο ακραίο να ψάχνει διέξοδο για να φύγει από την Τούμπα, καθώςβλέπει ότι δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Γνωρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να συναινέσει εύκολα σε ενδεχόμενο μεταγραφής του, χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά και με τον παίκτη να θέλει να πάρει οπωσδήποτε παιχνίδια στα πόδια του για να ανακάμψει από τον τραυματισμό του η πλευρά του Λέο Ζαμπά φέρνει προτάσεις για δανεισμό του.

Το πιο έντονο ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο όντως έχει εκδηλωθεί από την Φλουμινένσε που θέλει να βοηθήσει στον επαναπατρισμό του. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πρόταση που έκαναν οι συμπατριώτεςγια το δανεισμό του ποδοσφαιριστή δεν δείχνουν διάθεση να καλύψουν σημαντικό μέρος του συμβολαίου του. Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν ότι η Φλουμινένσε προτίθεται να καλύψει μόλις το 20% -30% από τις ετήσιες αποδοχέςτου Λέο Ζαμπά κάτι που στον ΠΑΟΚθεωρούν ότι είναι πολύ μικρό ποσοστό.

Ο Δικέφαλος έχει πάντως το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις καθώς δεσμεύει το Ζαμπά μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο και η επιθυμία του παίκτη να βρει ομάδα που θα του δώσει παιχνίδια μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Θέλει να επιστρέψει στην Βραζιλία ο Ζαμπά
Ουαγκέ: "Μέσι και Σουάρες με έκαναν πιο έμπειρο"
Τσόλακ: "Να γράψω ιστορία με τον ΠΑΟΚ, το παρατσούκλι μου είναι Τσοκιγκόλ"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ