ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Χατσερίντι

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Χατσερίντι

Γιατί δεν "καίγεται" ο ΠΑΟΚ να βρει ομάδα ο Εβγκένι Χατσερίντι και πως θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Διαβάστε το story.

Δύο εβδομάδες απομένουν για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στην Ουκρανία και τη Ρωσία και ο Εβγέν Χατσερίντι παραμένει χωρίς να έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η αλήθεια είναι τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο εκπρόσωπος του Ουκρανού αναζητούν ομάδα για τον έμπειρο αμυντικό, ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ο παίκτης συνεχίζει να ζητά συμβόλαιο με αποδοχές αντίστοιχες με αυτές που εισπράττει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όπως πάντως έχει γίνει γνωστό το συμβόλαιο του Χατσερίντι είναι περιορισμένης διάρκειας καθώς μπορεί να έχει υπογράψει για τρία χρόνια, ωστόσο σπαστά για 1+2 χρόνια.

Για να ανανεωθεί αυτόματα θα πρέπει να συμπληρώσει ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, σύμφωνα με πληροφορίες το 70% των αγώνων της ομάδας του, από τον οποίο απέχει πολύ.

Για την ώρα ο ομογενής Ουκρανός αμυντικός έχει μόλις 11 συμμετοχές από τις οποίες μόνο στις έξι είχε φανέλα βασικού και έχει συμπληρώσει 712 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Χατσερίντι εμφανώς πλέον δεν υπολογίζεται από το Ραζβάν Λουτσέσκου και δεν συμμετέχει ούτε καν στις αποστολές των αγώνων που δίνει ο Δικέφαλος.

Κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και αν δεν αποχωρήσει τώρα από την Τούμπα, το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ