ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, τι έκαναν οι δανεικοί σου;

ΠΑΟΚ, τι έκαναν οι δανεικοί σου;

Δείτε τι έκαναν στο πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας σεζόν οι 17 παίκτες που ανήκουν στον ΠΑΟΚ κι αγωνίζονται ως δανεικοί σε διάφορες ομάδες. Από τα Χανιά, το Περιστέρι και τη Λαμία έως το Βέλγιο, το Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.

Οι δανεικοί παίκτες του ΠΑΟΚ αποτελούν από μόνοι τους ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επιδόσεις του και η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ έκανε τη σύνοψη των επιδόδεών τους.

ΠΕΝΤΡΟ ΕΝΡΙΚΕ

O Πέντρο Ενρίκε την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου έγινε παίκτης της Καραμπάχ και το πρώτο του εξάμηνο στο Αζερμπαϊτζάν ήταν αρκετά έντονο. Αγωνίστηκε σε εννιά παιχνίδια πρωταθλήματος, έβαλε δύο γκολ, ενώ έζησε και την εμπειρία του Champions League αγωνιζόμενος κόντρα σε Τσέλσι, Ρόμα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΠΑΟΚ, τι έκαναν οι δανεικοί σου;

Έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, σκόραρε κόντρα στην Ρόμα, ενώ αποβλήθηκε την 4η αγωνιστική και έχασε τα επόμενα δύο παιχνίδια.

ΕΡΙΚ ΣΑΜΠΟ

Ο Έρικ Σάμπο στην δεύτερη σεζόν του στο Ισραήλ και την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, έχει γίνει βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια, μετρώντας δύο γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΖΑΪΡΟ

Ο Ζάιρο μετακόμισε το καλοκαίρι στην Μολδαβία και με την φανέλα της Σέριφ Τίρασπολ κατάφερε να ζήσει έντονες στιγμές μέσα στους πρώτους έξι μήνες της σεζόν. Αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος και σκόραρε πέντε φορές, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τον τίτλο, ενώ ήταν εξαιρετικός και στα παιχνίδια για το Europa League, με ένα γκολ και μία ασίστ σε οκτώ συμμετοχές.

ΠΑΟΚ, τι έκαναν οι δανεικοί σου;

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΙΤΣΙΟΥ - ΧΑΡΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ

Οι Στέλιος Κίτσιου και Χάρης Χαρίσης το καλοκαίρι φόρεσαν την φανέλα της Σιντ Τρούιντεν και στο Βέλγιο έκαναν εξαιρετικό πρώτο εξάμηνο. Ο Κίτσιου έπαιξε σε 19 παιχνίδι, συμπληρώνοντας 1.503 αγωνιστικά λεπτά, ενώ ο Χαρίσης έδωσε κι αυτός 19 αγώνες με 1.499 αγωνιστικά λεπτά, πετυχαίνοντας ένα γκολ και σερβίροντας άλλα δύο.

ΠΑΟΚ, τι έκαναν οι δανεικοί σου;

ΑΜΡ ΟΥΑΡΝΤΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΙΣΑΪΑΣ

Ο Ατρόμητος ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο μισό της σεζόν και σημαντικό μερίδιο ευθύνης έχουν τρεις παίκτες που ανήκουν στον ΠΑΟΚ. Οι Αμρ Ουάρντα, Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Χατζηισαΐας μετακόμισαν το καλοκαίρι στο Περιστέρι και από την πρώτη στιγμή αποτέλεσαν σημαντικά εργαλεία στα χέρια του Νταμίρ Κάναντι.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιαννούλης έδωσε 18 αγώνες, μοιράζοντας δύο ασίστ, ο Χατζηισαΐας έπαιξε και αυτός σε 18 παιχνίδια, όντας και οι δύο εξαιρετικοί στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ ο Αμρ Ουάρντα φόρεσε την φανέλα της ομάδας σε 16 αγώνες, πετυχαίνοντας οκτώ γκολ και δίνοντας δύο ασίστ.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Ο Λάζαρος Λάμπρου μετά το εξαιρετικό δεύτερο εξάμηνο που έκανε την περσινή σεζόν με την φανέλα του Πανιωνίου, ήταν εξαιρετικός και στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν. Ο νεαρός εξτρέμ έπαιξε σε 21 παιχνίδια, σημείωσε τέσσερα γκολ, μοίρασε πέντε ασίστ, με το κοντέρ να γράφει περισσότερα από 1.500 λεπτά.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Κούσας, Λάμπρου EUROKINISSI SPORTS

ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

Ο Νίκος Μελίσσας αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια με τη φανέλα της Λαμίας. Τα τρία από αυτά ήταν για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, εκ των οποίων στα δύο κράτησε ανέπαφη την εστία του, ενώ στο μοναδικό παιχνίδι που έδωσε για το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και με τις επεμβάσεις του, ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα, χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΤΡΑΛΗΣ

Ο Μανώλης Πατράλης έγινε κάτοικος Χανιών το καλοκαίρι, σε μία απόφαση που αποδείχθηκε άκρως θετική για τον νεαρό άσο. Στον Πλατανιά μπήκε αμέσως στο ροτέισον της ομάδας, μέτρησε 15 συμμετοχές με 708 αγωνιστικά λεπτά, τα πρώτα του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έδειξε θετικά στοιχεία και πέτυχε και το πρώτο του γκολ, με το οποίο έδωσε την νίκη στην ομάδα του στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

Ο Νικόλας Ματθαίου το καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του, την Κύπρο, για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Με την ομάδα του να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και να διαθέτει ένα μεγάλο ρόστερ με πολλούς ποιοτικούς παίκτες, ο νεαρός εξτρέμ δεν βρήκε πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά στα τρία παιχνίδια που πέρασε σαν αλλαγή πρόλαβε να δείξει θετικά στοιχεία, δίνοντας μάλιστα και μία ασίστ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΚΟ

Ο Γιώργος Κάκκο ταξίδεψε και αυτός για την Κύπρο για λογαριασμό της Νέας Σαλαμίνας. Αγωνίστηκε σε οκτώ παιχνίδια, χωρίς να σημειώσει κάποιο γκολ, μετρώντας 349 αγωνιστικά λεπτά.

ΤΑΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Ο Τάσος Δημητριάδης έφυγε περίπου στα μέσα Οκτωβρίου από τον ΠΑΟΚ για την ΑΕ Καραϊσκάκη. Εκεί πρόλαβε μέχρι τώρα να αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια, δείχνοντας θετικά στοιχεία.

ΤΙΜΟΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ - ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΟΖΟΓΛΟΥ

Οι Τίμος Τσελεπίδης και Στέλιος Πόζογλου έχουν ξεκινήσει θετικά την σεζόν με τον Πανσερραϊκό. Ο πρώτος έχει αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια, έχοντας σημειώσει μάλιστα και ένα γκολ, ενώ ο δεύτερος έδωσε οκτώ αγώνες, πραγματοποιώντας θετικές εμφανίσεις, παρά το γεγονός ότι δεν έχει βρει ακόμα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΜΠΟΓΚΝΤΑΝ ΡΑΝΓΚΕΛΟΦ

Ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ στην Δράμα δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής με την φανέλα της Δόξας, χωρίς να έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ