ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή επιστρέφει ο Πέλκας

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας ταξίδεψε στην Γερμανία σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης και κάνει θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα στον τετρακέφαλο.

Ο Δημήτρης Πέλκας έπεσε θύμα της καραντίνας. Στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος ο μέσος του ΠΑΟΚ είχε τις πρώτες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο οι οποίες επανήλθαν πιο έντονες όταν ξεκίνησαν τα παιχνίδια των πλέι οφ.

Ο μέσος του Δικεφάλου αγωνίστηκε μόνο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και από τότε παρέμεινε… στα πιτς. Από την στιγμή που δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ, οι άνθρωποι του Δικεφάλου και ο παίκτης αποφάσισαν να εκμετελλευτεί αυτό το διάστημα και να βρεθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί με τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και να είναι απόλυτα έτοιμος όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες στη Γερμανία και θα κάνει καθημερινά θεραπείες μέχρι την Παρασκευή που θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

Ο Πέλκας εκτός από τον τετρακέφαλο είχε εδώ και καιρό ζητήματα και στους κοιλιακούς τα οποία θα τα αντιμετωπίσει συντηρητικά στο μικρό διάστημα που θα έχουν για ξεκούραση οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους.

Η αλήθεια είναι πως σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ καταφέρει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League θα μπει στο 2ο προκριματικό γύρο στις 25 ή 26 Αυγούστου κάτι που σημαίνει ότι η προετοιμασία των παικτών θα ξεκινήσει το αργότερο 10 ημέρες μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους στα πλέι οφ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ