ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θετικό το κρούσμα κορονοϊού

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ μετά τον έλεγχο που έγινε, αρνητικά όλα τα τεστ για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και του τιμ του Δικεφάλου.

Στον ΠΑΟΚ υπήρξε φόβος για κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα μετά τα συμπτώματα που είχε παρουσιάσει ποδοσφαιριστής και τελικά επιβεβαιώθηκε. Οι εξετάσεις που έγιναν, έδειξαν πως ο συγκεκριμένος παίκτης έχει προσβληθεί από τον ιό, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει τ' όνομά του. Πάντως, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει δήλωση από τον ποδοσφαιριστή που έχει νοσήσει.

Από την πρώτη στιγμή, για προληπτικούς λόγους, άπαντες στις τάξεις του Δικεφάλου είχαν τεθεί σε περιορισμό. Από τους ελέγχους, προέκυψε ότι κανένας άλλος παίκτης ή μέλος του προπονητικού και ιατρικού τιμ δεν έχει προσβληθεί από κορονοϊό, ενώ απομένουν κάποια αποτελέσματα σε ελέγχους που έγιναν στο βοηθητικό σταφ του ΠΑΟΚ.

Η σημερινή προπόνηση θα γίνει κανονικά το απόγευμα, πάντα με τις απαραίτητες προφυλάξεις, χωρίς φυσικά τον ποδοσφαιριστή που βρέθηκε θετικός και θα παραμείνει σε καραντίνα μέχρι να επανεξεταστεί το επόμενο διάστημα και να είναι πλέον καλά.

Τη Δευτέρα (2/8), όλα τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέο τεστ, ενόψει της αναχώρησης της αποστολής την Τρίτη (4/8) για το Πήλιο, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ