ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θεραπεία Ίνγκασον, Σβιντέρσκι ενόψει ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επί αθηναϊκού εδάφους ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Τετάρτης με την ΑΕΚ. Θεραπεία κάνει ο Ίνγκασον για τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα αλλά και ο Σβιντέρσκι που δέχθηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού παρέμεινε στην Αθήνα και ξεκίνησε τη μίνι-προετοιμασία του για το ντέρμπι της Τετάρτης (15/7) με την ΑΕΚ που είναι καθοριστικό για τη κατάκτηση της δεύτερης θέσης που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με δύο προβλήματα. Αυτά των Ίνγκασον και Σβιντέρσκι. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα ενώ ο δεύτερος δέχθηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική.

Το ντέρμπι της Τετάρτης με αντίπαλο την ΑΕΚ και στην επίσημη ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ χαρακτηρίζεται ως τελικός.

"Το ένα βήμα έγινε. Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τον Πειραιά και παρέμεινε στη δεύτερη θέση με αέρα τριών βαθμών από την ΑΕΚ. Τώρα μένει το δεύτερο. Το πιο αποφασιστικό και κρίσιμο. To παιχνίδι με την Ένωση έχει χαρακτήρα τελικού, με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να διατηρεί προβάδισμα τριών βαθμών, αλλά να μειονεκτεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Κιτρινόμαυρους. Η αποστολή της ομάδας μας παρέμεινε στην Αθήνα και το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επικείμενη μάχη του ΟΑΚΑ.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του αγώνα στον Πειραιά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη και τα τελειώματα. Ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε θεραπεία, όπως και ο Κάρολ Σβιντέρσκι ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική, που του προκάλεσε αιμάτωμα. Ο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Ομάρ Ελ Καντουρί , ο οποίος κόντρα στον Ολυμπιακό συμπλήρωσε κάρτες και θα χάσει τον αγώνα με την ΑΕΚ. Την Τρίτη (14.07) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00", αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ