ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στην Πορτογαλία για επέμβαση ο Μαουρίσιο

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μαουρίσιο σκέφτεται να πάει στην Πορτογαλία σε γνωστό του γιατρό για να υποβληθεί εκεί στην χειρουργική επέμβαση και να ξεκινήσει την πολύμηνη αποθεραπεία του. Τα δεδομένα με το συμβόλαιό του.

Ο Μαουρίσιο συζητά με τους ανθρώπους του Δικέφαλου την αποκατάσταση για το σοβαρό τραυματισμό του, που θα τον κρατήσει για μήνες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του.

Ακόμη δεν έχει καθοριστεί αν θα υποβληθεί από το γιατρό του ΠΑΟΚ στην επέμβαση που είναι απαραίτητη για να αντιμετωπιστεί η ρήξη του πρόσθιου χιαστού. Το πιθανότερο, ωστόσο, σενάριο είναι να μεταβεί στην Πορτογαλία σε γνωστό του γιατρό για να κάνει εκεί το χειρουργείο.

Ο ακριβής χρόνος της αποθεραπείας του δεν μπορεί ακόμη να εκτιμηθεί καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψουν και άλλα ευρήματα στη διάρκεια της επέμβασης. Για αυτό άλλωστε και στο δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ αναφέρει ως πιθανή και μια ρήξη μηνίσκου που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποθεραπεία του.

Το σίγουρο είναι ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι επίπονοι για τον Βραζιλιάνο μέσο που θα χάσει και την προετοιμασία του καλοκαιριού και τα προκριματικά του Champions League.

Σε ό,τι αφορά στο συμβόλαιό του που εκπνέει στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, για την ώρα δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση. Μια ενδεχόμενη συζήτηση για την ανανέωσή του, θα αποσκοπεί κυρίως στην ψυχολογική υποστήριξη του ποδοσφαιριστή για την προσπάθεια που θα κάνει για να επανέλθει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ