ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θέλει τον Αντρέι Κίντρις σύμφωνα με τους Ρουμάνους

ΠΑΟΚ: Θέλει τον Αντρέι Κίντρις σύμφωνα με τους Ρουμάνους

Δημοσίευμα στην Ρουμανία αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό της Μποτοσάνι, Αντρέι Κιντρίς.

Σύμφωνα με τηνgazetasportulirorο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρότασηγια την απόκτηση του νεαρού στόπερ Αντρέι Κιντρίς που φέτος είχε 24 συμμετοχές στην Μποτοσάνι. Ο ύψους 1.91 μ. Αντρέι Κίντρις στην Μποτοσάνι έχει συνολικά 39 συμμετοχές και έχει σκοράρει μια φορά.

Ο νεαρός, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ρουμανίας, αμυντικός βρίσκεται στη «βιτρίνα» της ομάδαςτου που αναζητεί έσοδα προκειμένου να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα της. Για τον Κιντρίς, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ενδιαφέρθηκε η Βαλένθια, ωστόσο ήθελε τον παίκτη δανεικό με οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του. Η Μποτοσάνι ωστόσο αναζητά άμεσα χρήματα για αυτό και δεν προχώρησε σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα. Για τον νεαρό αμυντικό ενδιαφέρθηκε καιη Στεάουα αλλά υπήρξε χάσμα στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων.

"ΈΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Οι Ρουμάνοι θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ είναι η τελευταία ομάδα που έχει μπει στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα ο χρηματοδότης της Μποτοσάνι Βαλέριου Ιφτίμε έκανε και δηλώσεις σχετικά με το θέμα. "Ένας ατζέντης μου ζήτησε ναδιαπραγματευτώ την μεταγραφή του Κίντρις στην Ισπανία. Η προσφορά ήταν 120.000 ευρώ για το δανεισμό του παίκτη και ρήτρα εξαγοράς. Έχω όμως άλλη καλύτερη πρόταση και μάλιστα γραπτή από την Ελλάδα. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σοβαρή η προσφορά που μας έχει γίνει" είπε ο Ιφτίμε σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ