ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Θέλει Στάντσιου ο Λουτσέσκου"

Anderlecht's Nicolae Stanciu celebrates after scoring during the Europa League Group C soccer match between Anderlecht and Mainz at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, on Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Oliver Matthys)
Anderlecht's Nicolae Stanciu celebrates after scoring during the Europa League Group C soccer match between Anderlecht and Mainz at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, on Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Oliver Matthys) AP PHOTO/OLIVER MATTHYS

Το πρώτο μεταγραφικό σενάριο του καλοκαιριού από τη Ρουμανία εμπλέκει τον ΠΑΟΚ με τον 26χρονο μέσο, Νικολάι Στάντσιου, που θέλει να φύγει από την Αλ Αχλί.

Ένα από τα ερωτήματα που έθεσαν οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι στον Ραζβάν Λουτσέσκου, στις δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή κατά την άφιξή του στο Βουκουρέστι, ήταν αν ενδιαφέρεται να συνεργαστεί στον ΠΑΟΚ με κάποιον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή.

Ο προπονητής του Δικέφαλου απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι ο ρόλος του στις μεταγραφές δεν είναι να εισηγείται ο ίδιος την απόκτηση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών αλλά να αναλύει τις προτάσεις που του γίνονται από τη διοίκηση.

Η απάντηση του Λουτσέσκου δεν πτοεί τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην πατρίδα που αναφέρουν σήμερα ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 26χρονο Νικολάι Στάντσιου.

Σύμφωνα με το σενάριο που παρουσιάζουν οι Ρουμάνοι, ο Στάντσιου που το χειμώνα αποκτήθηκε έναντι 10 εκατομμυρίων από την Αλ Αχλί, αποχώρησε από την ομάδα του καθώς δεν έχει πάρει, όπως ισχυρίζεται τα χρήματα που προέβλεπε η συμφωνία για τη μεταγραφή. Πλέον βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τους Άραβες ζητώντας να λυθεί το συμβόλαιο του.

Που εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ; Ο 26χρονος διεθνής Ρουμάνος μέσος αναζητά ήδη τον νέο σταθμό στην καριέρα του και οι προοπτικές, όπως γράφουν οι συμπατριώτες του ήταν είτε να επιστρέψει στην Σπάρτα Πράγας, είτε να μετακομίσει στην Αμερική και το MLS.

"Μέχρι που εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον του Ραζβάν Λουτσέσκου, που του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League με το νέο πρωταθλητή Ελλάδας", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Photo Credits: AP Photo/Oliver Matthys

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Περιζήτητος ο Κουλούρης
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ