ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θέλει να επιστρέψει στην Βραζιλία ο Ζαμπά

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏÊ - ÁÅË (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏÊ - ÁÅË (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ, Λέο Ζαμπά, φαίνεται να επιδιώκει τον δανεισμό του στην Φλουμινένσε καθώς βλέπει πως δεν υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα

Τις προηγούμενες ημέρες ο Λέο Ζαμπά ζήτησε συνάντηση με τον Αμπέλ Φερέιρα θέλοντας να επαναπροσδιορίσει την θέση του στην ομάδα. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ που ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του αλλά και την περιπέτεια υγείας που του προκάλεσε μια λοίμωξη, επέστρεψε στις προπονήσεις στην διάρκεια της βασικής προετοιμασίας του καλοκαιριού.

Ο Ζαμπά αγωνίστηκε σε κάποια φιλικά, ωστόσο όταν ξεκίνησαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικέφαλου δεν ήταν στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού. Το αποκορύφωμα ήταν η αφαίρεση του ονόματος του από τη λίστα που δήλωσε ο ΠΑΟΚ στην UEFA για τα παιχνίδια με την Κράσνονταρ προκειμένου να προστεθούν σε αυτήν Τσόλακ και Ουαγκέ.

Από ότι φαίνεται ο Βραζιλιάνος ψάχνει να βρει ομάδα προκειμένου να κάνει μια επανεκκίνηση στην καριέρα του και βλέπει θετικά το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από την Φλουμινένσε.

Ο ΠΑΟΚ που έχει επενδύσει πολύ στο Λέο Ζαμπά όταν το καλοκαίρι του 2018 τον έφερε στην Τούμπα δεν έχει διάθεση να συζητήσει παραχώρηση του και όπως όλα δείχνουν μπορεί η επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην πατρίδα του με την μορφή δανεισμού. Ή τουλάχιστον αυτό είναι που επιδιώκει η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ουαγκέ: "Μέσι και Σουάρες με έκαναν πιο έμπειρο"
Τσόλακ: "Να γράψω ιστορία με τον ΠΑΟΚ, το παρατσούκλι μου είναι Τσοκιγκόλ"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ