ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θέλει ανοικτές προπονήσεις ο Φερέιρα

SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν ξανά οι πόρτες στον κόσμο του ΠΑΟΚ σε προπονήσεις της ομάδας.

Στο βίντεο της σημερινής προπόνησης που ανέβηκε στο κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube περιλαμβάνεται η ομιλία του Αμπέλ Φερέιρα προς την ομάδα του. Και σε αυτήν ο Πορτογάλος τεχνικός λέει στους ποδοσφαιριστές του ότι θεωρεί καλό, ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι προπονήσεις του Δικεφάλου να γίνονται με κόσμο, όπως έγινε την Δευτέρα στην Τούμπα.

"Μαθαίνω κάθε ημέρα, μάθαινα ως παίκτης και μαθαίνω και ως προπονητής καθημερινά. Οπότε σήμερα θα μάθουμε κάτι νέο, κάτι περισσότερο. Όταν ήμουν παίκτης όλες οι προπονήσεις ήταν ανοικτές, έρχονταν οι οπαδοί και μας έβλεπαν.

Όταν κάποιος ρωτούσε «γιατί αυτός ο παίκτης δεν παίζει», οι οπαδοί ήξεραν γιατί έβλεπαν την προπόνηση. Σήμερα όλες οι ομάδες κλείνουν τις πόρτες. Μερικές φορές, ωστόσο, νιώθω ότι μπορούμε να πούμε στους οπαδούς να έρθουν να δουν μια προπόνηση. Νομίζω αυτό μας κάνει καλύτερους και πιο έτοιμους να προετοιμαστούμε την επόμενη ημέρα" λέει ο προπονητή του ΠΑΟΚ.

Δείτε την ομιλία του Πορτογάλου στην αρχή του βίντεο

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ