ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Τεράστια πρόκληση για μας ο Άγιαξ"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σε συνέντευξη που έδωσε μέσω της επίσημης σελίδας του ΠΑΟΚ στο facebook αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και την πρόκληση του Άγιαξ.

Η κληρωτίδα έφερε τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. O γκολκίπερ του Δικεφάλου, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αναγνώρισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης, στάθηκε όμως στην πρόκληση για τον ίδιον και τους συμπαίκτες του.

"Είμαι ενθουσιασμένος. Ο Άγιαξ είναι μια μεγάλη ομάδα και για μένα πρόκληση τεράστια. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Και η δική μας η ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο και δεν βλέπω γιατί να μην βάλουμε δύσκολα στον Άγιαξ. Πέρα από αυτό είναι μια δύσκολη κλήρωση όπως και το έργο μας.

Μιλάμε για μια ομάδα που πέρυσι έφτασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Για μας το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο για αυτή την αναμέτρηση. Τα καλύτερα έρχονται… Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Δουλεύουμε σωστά με διπλές προπονήσεις και έχουμε μπροστά μας άλλο ένα δεκαήμερο σκληρών προπονήσεων για να κάνουμε ότι είναι δυνατό να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι",είπε ο τερματοφύλακας του Δικέφαλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άγιαξ: Παραμένει ισχυρός παρά τη φυγή των Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ
ΠΑΟΚ: Μεγαθήριο στο δρόμο του, με Άγιαξ στον 3ο προκριματικό
ΠΑΟΚ: "Αγαπητή UEFA την επόμενη φορά βάλτε μας με τον Άγιαξ απευθείας"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ