ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Λουτσέσκου, πάει στην Αλ Χιλάλ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ καθώς η Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσης του, ύψους 2 εκατ. ευρώ και τον έκανε δικό της.

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μόλις δυο μέρες πριν η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Ομάδα από τη Σαουδική Αραβία έδωσε 2 εκατ. ευρώ, τη ρήτρα αποδέσμευσης του Ρουμάνου, στον δικέφαλο και την ίδια ώρα πρόσφερε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής με το που έμαθε την πρόταση, συζήτησε με τον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος δεν μπόρεσε να του αλλάξει τη γνώμη, με αποτέλεσμα ο Λουτσέσκου, που έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ με τον ΠΑΟΚ, να αποχωρεί από την ομάδα.

Την Παρασκευή το απόγευμα βρέθηκε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του, ενώ πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σε αναζήτηση προπονητή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αραβία, η Αλ Χιλάλ είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουτσέσκου. Ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Γκομίς, Τζιοβίνκο και ο γνώριμος μας από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, Αλμπέρτο Μποτία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ