ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα "χρόνια πολλά" στον Μίσιτς από τον Δικέφαλο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ ευχήθηκε ολόθερμα στον Γιόσιπ Μίσιτς, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 26 χρόνια ζωής, μέσα από ένα αφιέρωμα για την καριέρα του στην επίσημη ιστοσελίδα των ασπρόμαυρων.

Ο Γιόζιπ Μίσιτς συμπληρώνει σήμερα (28/6) 26 χρόνια ζωής και ο ΠΑΟΚ θέλησε να ευχηθεί με ιδιαίτερο τρόπο στον παίκτη του, λίγες ημέρες μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε, μέσω αφιέρωματος που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του για τη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική διαδρομή του.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει ο Δικέφαλος του Βορρά για τον Κροάτη μέσο:

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Γιόσιπ Μίσιτς, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 26, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.

O Γιόσιπ Μίσιτς γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου του 1994 στο Βινκόβτσι της Κροατίας. To 2005 σε ηλικία 11 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες της Οσιγιέκ, όπου και έλαβε την βασική του ποδοσφαιρική εκπαίδευση, φτάνοντας σταδιακά μέχρι την πρώτη ομάδα. Πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις 12 Ιουλίου 2012, σε ένα εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Σάντα Κολόμα για τα προκριματικά του UEFA Europa League.

Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 με τις εμφανίσεις του κατάφερε να μπει στο στόχαστρο των κορυφαίων ομάδων στη χώρα, με την Ριέκα να κερδίζει τη μάχη και τον κάνει δικό της, παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ της κραταιάς Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στην Οσιγιέκ πρόλαβε να αγωνιστεί σε 64 παιχνίδια, βρίσκοντας δίχτυα τρεις φορές.

Μετά το πρώτο εξάμηνο στη νέα του ομάδα, με την οποία μέτρησε 15 συμμετοχές, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός στην ιταλική Σπέτσια, που αγωνιζόταν στην Serie B κι έπαιξε σε άλλους εννιά αγώνες. Τη σεζόν 2016-17 ήρθε το αγωνιστικό του ξέσπασμα. Πήρε φανέλα βασικού στη Ριέκα, έπαιξε σε 42 αγώνες, σκόραρε δύο φορές, μοίρασε έξι τελικές πάσες και ήταν κομβικός στην πορεία της ομάδας προς το νταμπλ.

Το πρώτο εξάμηνο της περσινής σεζόν συνέχισε με το πόδι στο.. γκάζι και μέχρι τον Ιανουάριο έπαιξε σε 32 αγώνες, με απολογισμό δύο γκολ και έξι ασίστ, συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League και τους ομίλους του Europa League.

Το ενδιαφέρον από το εξωτερικό δεν άργησε να έρθει και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έβγαλε από τα ταμεία της 2,35 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της. Στην Πορτογαλία ο Μίσιτς δεν κατάφερε να βρει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής, μετρώντας εννιά παιχνίδια.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με την Εθνική Κροατίας, αφού πραγματοποίησε το ντεμπούτο του το 2017 συμμετέχοντας σε δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Χιλή και Κίνα.

Τον Ιανουάριο του 2019 ήρθε με τη μορφή δανεισμού στον Δικέφαλο και μετά από ένα εξάμηνο προσαρμογής, στο οποίο πανηγύρισε το νταμπλ, ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο και την φετινή σεζόν ήταν ένας από τους κορυφαίους της ομάδας μας, με έξι γκολ και 11 ασίστ σε 32 παιχνίδια. Πριν λίγες μέρες έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης και υπεβλήθη σε επιτυχημένη επέμβαση.

Περαστικά και χρόνια πολά Mr Vertical!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Οι ευχές του Ζίβκοβιτς στον Μίσιτς
ΠΑΟΚ: Από την αρχή οι συζητήσεις με τη Σπόρτινγκ για Μίσιτς
ΠΑΟΚ για Μίσιτς: "Είναι η μάχη μας, είναι η νίκη μας"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ