ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Φερέιρα για Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Αμπέλ Φερέιρα, όπως συνηθίζει, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ωστόσο το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του φαίνεται να είναι ιδιαιτέρα επιθετικό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα είχε περίπου τέσσερις εβδομάδες να προετοιμάσει τον ΠΑΟΚ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τα δεδομένα για τον Πορτογάλο τεχνικό δεν έχουν αλλάξει και πολύ σε σχέση με τους παίκτες στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει. Οι τιμωρίες των Ίνγκασον, Γιαννούλη και Αουγκούστο ήταν δεδομένες, με τον Βραζιλιάνο να χάνει ωστόσο και το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του τραυματισμού του. Έτσι προστέθηκε και αυτός στη λίστα με τους Κρέσπο, Ζαμπά αλλά και τον ανέτοιμο Βέρνμπλουμ.

Αν και ο Πορτογάλος φροντίζει να κρατά κλειστά τα χαρτιά του στις προπονήσεις και να μην φανερώνει τα πλάνα του, όλα δείχνουν ότι σε μεγάλο βαθμό η ενδεκάδα που θα επιλέξει δεν θα έχει μεγάλες διαφορές με τον τελευταίο προ-καραντίνας αγώνα που έδωσε η ομάδα του και ήταν το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο Πασχαλάκης έχει προβάδισμα έναντι του Ζίβκοβιτς για να υπερασπιστεί την εστία του Δικεφάλου, Μάτος και Βιεϊρίνια θα αγωνιστούν στα δύο άκρα της άμυνας με τους Βαρέλα και Μιχάι δίδυμο στα στόπερ.

Ο Μίσιτς με το Μαουρίσιο θα είναι το δίδυμο των κεντρικών χαφ την ώρα που μεσοεπιθετικά προκύπτουν τα πιο πολλά ερωτήματα. Στην κορυφή της επίθεσης λογικά ο Άκπομ έχει ένα μικρό προβάδισμα σε σχέση με τον Σβιντέρσκι, ενώ για τις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ υπάρχουν τέσσερις υποψήφιοι.

Στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου την τριάδα αποτελούσαν Πέλκας, Μπίσεσβαρ και Καντουρί, ωστόσο θέση στο σημερινό ντέρμπι διεκδικεί και ο Λημνιός.

Μοιάζει πάντως δεδομένο ότι το σχήμα του Δικεφάλου θα είναι άκρως επιθετικό με τους Βιεϊρίνια και Μάτος στα μπακ, με την μεσαία γραμμή χωρίς στην ουσία αμυντικό μέσο και τους Μπίσεσβαρ και Πέλκα μαζί στην ενδεκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ