ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα μπουζούκια μπορούν να περιμένουν

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το τέλος των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων θα πάμε οι παίκτες του ΠΑΟΚ στα καθιερωμένα μπουζούκια. Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς έκαναν ζέσταμα πηγαίνοντας σε κλαμπ μετά την φιέστα. (VIDEO)

Το πατροπαράδοτο γλέντι στα μπουζούκια δεν έγινε το βράδυ της Κυριακής για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τρέχουν. Οι ασπρόμαυροι αντιμετωπίζουν τη Μεγάλη Πέμπτη τον Αστέρα στην Τρίπολη και έτσι τα μπουζούκια έχουν μετατεθεί χρονικά για μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Δικέφαλου στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η προοπτική κατάκτησης του πρώτου νταμπλ στην ιστορία του ΠΑΟΚ αναγκάζει τους πάντες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να δείξουν αυτοσυγκράτηση.

Μάλιστα ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει προγραμματίσει προπόνηση για σήμερα (22/4) το απόγευμα. "Κανονικά προπόνηση…Τι κάναμε; Μήπως πήραμε το πρωτάθλημα;" σχολίαζε δηκτικά και με αρκετή δόση χιούμορ άνθρωπος του ΠΑΟΚ.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι παίκτες πήγαν κατευθείαν για ύπνο μετά τη φιέστα. Κάποιοι από αυτούς επέλεξαν να συνεχίσουν πηγαίνοντας για ένα ποτό. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μεταξύ άλλων τους Άκπομ, Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα, Πέδρο Ενρίκε, Μάτος, Σάκχοβ, Σβιντέρσκι, Ελ Καντουρί, αλλά και τον πρώην φορ του Δικεφάλου, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να διασκεδάζουν.

Φυσικά, το "We are the Champions" έπαιξε αρκετές φορές για χάρη τους, ενώ ταυτόχρονα οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν δίστασαν να δείξουν και τις χορευτικές τους ικανότητες. Ο Πέδρο Ενρίκε έβγαλε την μπλούζα και έδειξε να βρίσκεται σε ρυθμούς Τούμπας, ενώ ο Μάτος συνόδευσε τη σύζυγό του στο χορό.

Πάρτε μία γεύση από τη διασκέδαση των παικτών του ΠΑΟΚ στο βίντεο που ακολουθεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ