ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα γούρια που έφεραν το 3Χ3

ΠΑΟΚ: Τα γούρια που έφεραν το 3Χ3

Η υποδοχή του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες, το γούρι των δύο γιων του και τα τατουάζ που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βοήθησαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο.

Ο Δημήτρης Πέλκας στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ έλεγε ότι έγινε αλλαγή, όπως ο Βιεϊρίνια στο τελικό του 2018, για να μην χαλάσει το γούρι. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ισχύει, ωστόσο υπήρξαν συνήθειες που τηρήθηκαν με… θρησκευτική ευλάβεια για να φτάσει ο Δικέφαλος στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

Στον περυσινό τελικό του Κυπέλλου είχε γίνει πολύς λόγος για το αν θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης που λίγους μήνες πριν είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για όσα έγιναν στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Για πρώτη φορά σε εκείνο τον τελικό ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ συνόδεψε την αποστολή της ομάδας του μέχρι το Ολυμπιακό Στάδιο, χαιρέτησε κάθε μέλος της ξεχωριστά έξω από τα αποδυτήρια και στη συνέχεια αποχώρησε για να παρακολουθήσει τον τελικό από το γραφείο του στο OPEN.

Το ίδιο τελετουργικό επαναλαμβάνεται σε κάθε σχεδόν παιχνίδια του ΠΑΟΚ τηρήθηκε και στο χθεσινό τελικό. Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, είδε τον αγώνα από την τηλεόραση και στη συνέχεια βρέθηκε με τους "νταμπλούχους" ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Και στον περυσινό και στον χθεσινό τελικό οι δύο γιοι του Ιβάν Σαββίδη Γιώργος και Νίκος μαζί με τους υπόλοιπους στενούς συγγενείς του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ απέφυγαν να βρεθούν στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Όπως και πέρυσι ο Γιώργος Σαββίδης, που είναι αυτός που απασχολεί περισσότερο από τον αδερφό του τα social media, παρακολούθησε τον τελικό από την θύρα 23, μαζί με τους φίλους του Δικέφαλου που είχαν προμηθευτεί προσκλήσεις από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Δεν υπήρξε ποτέ ενδεχόμενο να βρεθεί στις θέσεις VIP του Σταδίου μαζί με τους υπόλοιπους επισήμους που ήταν στο τελικό.

Ήταν και αυτή την φορά ανάμεσα στους φίλους του ΠΑΟΚ στην κερκίδα και μάλιστα πανηγύρισε όπως ήταν φυσικό έξαλλα το γκολ του Άκπομ που έδωσε την νίκη και το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο στο Δικέφαλο.

ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ

Ένα ακόμη τελετουργικό που τηρήθηκε με ευλάβεια όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν τα τατουάζ με χένα που έκαναν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την παραμονή του τελικού. Ο γνωστός οπαδός του Δικέφαλου τηρώντας την παράδοση βρέθηκε στο ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυσε η αποστολή της ομάδας του και έκανε τατουάζ το πρώτο έμβλημα του ΠΑΟΚ, το πέταλο με το τετράφυλλο τριφύλλι, στους Πέλκα, Μαλεζά, Γιαννούλη, Γλύκο και Λημνιό. Μάλιστα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου έκανε και σχετική ανάρτηση στο Instagram με σχόλιο: "Άχαστο 5/5".

Δείτε την εδώ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ