ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα εκατομμύρια για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: Τα εκατομμύρια για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Ντόουγκλας Αουγκούστο, "παίζει" δυνατά για τον ΠΑΟΚ με τους ανθρώπους του Δικέφαλου να βλέπουν και έναν παλιό τους… γνώριμο από τη Γαλλία.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο ΠΑΟΚ για τη μεσαία του γραμμή - καθώς "χαλάει" του Ισμαέλ Σίλβα - είναι του 22χρονου Βραζιλιάνου μέσου της Κορίνθιανς, Ντόουγκλας Αουγκούστο όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το Sport24.gr.

Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση 5.000.000 ευρώ για τον Νοτιοαμερικανό όπως γράφεται στην πατρίδα του, Βραζιλία. Ωστόσο ένα τέτοιο ποσό μοιάζει να είναι μεγάλο για έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο η Κορίνθιανς ξόδεψε 1.000.000 πέρυσι το καλοκαίρι,για τον αποκτήσει από την Φλουμινένσε και μετά από ένα εξάμηνο τον παραχώρησε δανεικό για έναν χρόνο στην Μπαΐα.

Και μάλιστα σύμφωνα με όσα γράφονται στη Βραζιλία με αυτά τα 5 εκατομμύρια ο ΠΑΟΚ θα αγοράσει το 85% των δικαιωμάτων του με τη Κορίνθιανς να κρατά και ένα 15% σε περίπτωση μεταπώλησης.

Όπως και να έχει ο Δικέφαλος φαίνεται πως βλέπει την περίπτωση του 22χρονου μέσου αρκετά ζεστά. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που προέκυψαν τα προβλήματα στις διαπραγματεύσεις με τον Ίσμαελ Σίλβα η υπόθεση του οποίου παραμένει για την ώρα "παγωμένη"..

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣ

Από την άλλη πλευρά στη Γαλλία προέκυψαν δημοσιεύματα για το Γιουνούς Σανκαρέ, τον 29χρονο αμυντικό μέσο της Μπορντό. Πρόκειται για ένα παλιό γνώριμο του ΠΑΟΚ καθώς την περίοδο 2014-15 ο Σανκαρέ είχε αντιμετωπίσει το Δικέφαλο με τη φανέλα της Γκινγκάμπ για τους ομίλους του Europa League.

Gent's Roman Yaremchuk, left, and Bordeaux's Younousse Sankhare battle for the ball during a Europa League playoff, first leg, soccer match between Gent and Bordeaux at the KAA Gent Stadium in Ghent, Belgium, Thursday, Aug. 23, 2018. (AP Photo/Francois Walschaerts)
Gent's Roman Yaremchuk, left, and Bordeaux's Younousse Sankhare battle for the ball during a Europa League playoff, first leg, soccer match between Gent and Bordeaux at the KAA Gent Stadium in Ghent, Belgium, Thursday, Aug. 23, 2018. (AP Photo/Francois Walschaerts) AP

Για τον Σενεγαλέζο με γαλλική υπηκοότητα Σανκαρέ η Μπορντό είχε βγάλει από τα ταμεία της 3.000.000 ευρώ το Γενάρη του 2017 για να τον αποκτήσει από τη Λιλ.Φέτος είχε 33 παιχνίδια με 4 γκολ και 5 ασίστ και το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.Για το Σανκαρέ ενδιαφέρονται πάντως και ομάδεςαπό την Ισπανία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ